logo

AHC

AHC
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Історія створення краси

Вже як чверть століття у майстерні краси з Кореї створюються унікальні продукти для догляду як за юною, так і зрілою шкірою. Скорочена абревіатура A. H. C. — це девіз та мета існування самого бренду "Естетична зволожуюча косметика". Тут явно видно сплетіння медичного підходу та новітніх технологій, здатних перемогти різні проблеми дерми та старіння.

Спочатку засобами косметики AHC могли насолодитися тільки віп-клієнти люксових салонів краси, але керівництво компанії прийняло рішення змінити цей світ на краще і запустити пробну лінійку для всіх бажаючих. І тепер купити AHC може кожна дівчина, яка обирає насамперед любов до себе та свого відображення у дзеркалі!

Всемогутні склади

Основний агент у всіх засобах цієї прогресивної марки – незамінна та необхідна у будь-якому віці гіалуронова кислота. Саме вона відповідає за пружність, молодість та своєчасне наповнення вологою епітеліальних клітин. Навіть молодість відступає в тінь перед сухістю, зневодненням та лущенням. У кожній лінійці використовується різна концентрація, ретельно підібрана за віком для ефекту тоталу. Косметологи радять продукцію AHC купити також власницям проблемної шкіри – комплексний догляд справляється з жирним блиском, запаленнями, нерівним тоном та висипаннями.

Серед компонентів особливо ефективні:

  • рисовий екстракт для матовості;
  • кокосова вода для м'якості;
  • омолоджуючі пептиди;
  • поживний вітамін B 5;
  • витяжка з плодів актинідії для сяйва;
  • відбілюючі пелюстки лотоса.

У антивіковій серії присутній спеціально розроблений вченими штату та запатентований секретний інгредієнт, який працює у кількох напрямках — ліфтинг, детокс та внутрішнє омолодження.

Стартуємо за красою!

Якщо Ви сумніваєтеся, чи варто купити AHC косметику — просто почитайте відгуки захоплених клієнтів або зверніться до консультанта нашого інтернет-магазину. Окрім детальної інформації, Ви зможете детально дізнатися про склад, сумісність з типом Вашої шкіри та актуальну ціну! А саме зараз косметику AHC купити у нас максимально вигідно – знижка вже діє, а обраний Вами товар готовий до відправки, щоб ощасливити ще одну власницю і зробити її досконалою!

To Top