logo
Немає у наявності
Артикул
Trim-GBMM

Альгінатна маска з галактомісісом та біфідокомплексом Trimay Galactomy & Bifida Modeling Mask with Lavender

Альгінатна маска з галактомісісом та біфідокомплексом Trimay Galactomy & Bifida Modeling Mask with Lavender 1 5 5 1

Серед засобів по догляду за шкірою обличчя особливе почесне місце займають маски - вони діють швидко, точно і ефективно на весь шкірний покрив, не потребуючи додаткових процедур догляду. Альгінатна маска для обличчя з біфідобактеріями Trimay Galactomy & Bifida Modeling Mask with Lavender — це справжня швидка допомога для шкіри, яка пережила стрес і потребує негайного відновлення.

Special Price 359,00 ₴ Regular Price 559,00 ₴
Об’єм
240 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Несподіване побачення, термінова зустріч чи урочиста подія? 15 хвилин Вашого часу – з дзеркала подивиться зовсім інша людина, з ідеальним підтягнутим профілем, ніжним рум'янцем і здоровим тоном, що світиться!

Салонний догляд не виходячи з дому

Такий неймовірний результат моделюючої маски Trimay Galactomy & Bifida Modeling Mask with Lavender досягається за рахунок вмісту альгінатів – спеціальних ферментів водоростей, які швидко тонізують дерму, виводять зайву рідину, знімають набряки.

Висока концентрація спрацьовує миттєво, поглинаючись втомленою, ослабленою шкірою як рятівний еліксир. Лактобактерії формують сприятливий для регенерації клітин та посиленого вироблення колагену мікроклімат, а екстракт галактомісісу шліфує нерівні ділянки, знімаючи як шар відмерлих клітин, так і накопичений у порах себум — шкіра стає чистою, здоровою, без ознак куперозу та постакне.

Магнезія служить антиоксидантом і провідником для корисних мікроелементів, тоді як масло лаванди заспокоює подразнену шкіру, створюючи spa ефект під час використання Trimay Galactomy & Bifida Modeling Mask with Lavender. Алантоїн завершує перетворення, виступаючи в ролі пом'якшувального компонента і ставлячи фінальну крапку в розкішному образі. Спеціальна формула наприкінці застигає, тим самим не даючи отриманим речовинам випаровуватися, віддаючи всю свою силу та енергію епітеліальним клітинам.

Використовуйте супер-шанс!

Поки діє наша унікальна пропозиція, Ви можете купити корейську альгінатну маску ліфтінг Trimay Galactomy & Bifida Modeling Mask with Lavender з максимальною знижкою у магазині New Skin! Ми відбираємо найефективніші продукти від найкращих брендів, щоб Ваша краса була незаперечна, а молодість – нескінченна! Всі наші товари оригінальні, а доставка по Україні та Києву – найшвидша!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
альгінатна маска
Об'єм
240 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top