logo
Немає у наявності
Артикул
MP-BTPA

Антивікова сироватка з пептидами Medi-Peel Peptide Tox Bor Ampoule

Антивікова сироватка з пептидами Medi-Peel Peptide Tox Bor Ampoule 19 5 5 1

Це засіб являє собою пептидний комплекс, який має ліфтинг ефект. Принцип його дії схожий на дію ботокса, тобто розгладжує дрібні та середні зморшки, зменшує глибину глибоких, підтягує шкіру і робить овал обличчя чіткішим, зупиняє процес старіння. Нормалізує роботу сальних залоз, забезпечує оптимальне зволоження, бореться із сухістю, перешкоджає появі нових зморшок та заломів шкіри.

Special Price 630,00 ₴ Regular Price 850,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Ампульна терапія все впевненіше входить у повсякденне життя прекрасних жінок, стала унікальною розробкою та шансом змінити себе без пластики — корейська сироватка для обличчя Medi-Peel Peptide Tox Bor Ampoule створена, щоб відродити Вашу дерму, трансформувати вік у гідність та довести, краса не залежить від цифр у паспорті! Ліфтинговий засіб з інноваційною системою-аналогом ботоксу без жодного проколу уповільнює вікові зміни, повертає біологічні процеси у клітинах на маршрут молодості, посилено стежить за рівнем меланіну та ліпідного балансу.

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule

Догляд, якого Ви гідні!

Ця сироватка не просто етап щоденного догляду за обличчям, а ціла система відновлення, оновлення, зволоження, укладена у спеціальній формулі. Вона створювалася особливим способом, ґрунтуючись на потребах зрілої дерми, тестуванні, опитуваннях. В одному флакончику спеціалісти бренду вмістили всі жіночі запити у сегменті anti age засобів.

Головну партію Medi-Peel Peptide Tox Bor Ampoule, що омолоджує, виконує волюфілін у концентрації 5% — це перший за впливом на зрілу шкіру агент з супер здатністю впливати на ліпідні сполуки, прискорювати їх утворення і відправляти в ділянки, що потребують ущільнення і підтяжки. Провисання шкіри відбувається через ослаблення колагенових та еластинових зчеплень, витончення тканин, зниження тонусу. Ліпіди, неначе будівельники, по цеглинці відновлюють прогалини, заповнюючи їх собою.

Пептидна база Medi-Peel Peptide Tox Bor Ampoule оздоровлює комплексно, покращуючи метаболізм та кисневий обмін у клітинах, розгладжуючи мікрорельєф та повертаючи еластичність. Гілауронка говорить ні сухості та зневодненню, наповнюючи клітини необхідною вологою. Колаген стежить за пружністю матриксу, не дає наявним заломам стати глибше, помітно підтягує контур. Органічні добавки мають м'яку розгладжуючу дію, залишаючи шкіру в стані комфорту, надають гарний тон і сяйво, властиве здоровій дермі.

Medi-Peel Bor Tox Peptide Ampoule

Дозвольте собі максимум!

Жінка почувається красивою не тільки, коли кохана, а й коли впевнена у своїй привабливості! Ми знаємо, де Вам взяти цю впевненість! Все просто – купити сироватку Medi-Peel Peptide Tox Bor Ampoule в інтернет магазині New Skin і відчути, як до Вас під шкірою разом із ароматною емульсією вливаються сили, енергія та любов до себе! Відчуйте це диво якнайшвидше з найшвидшою доставкою по всіх областях України та Києва від нашої б'юті-команди!

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Відновлення мікробіома
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям
To Top