logo
Немає у наявності
Артикул
MP-HRETM

Антивікова тканева маска Medi-Peel Hyaluron 100 Rose Energy Tox Mask

Антивікова тканева маска Medi-Peel Hyaluron 100 Rose Energy Tox Mask 2 5 5 1

Маска на тканинній основі для зрілої шкіри Medi-Peel Hyaluron 100 Rose Energy Tox Mask забезпечує комплексний догляд, активно омолоджуючи та уповільнюючи прес старіння шкіри. Засіб має у складі велику кількість вітамінів та мікроелементів, що забезпечують зволоження та перешкоджають втраті вологи.

Special Price 75,00 ₴ Regular Price 169,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Ефект застосування

Маска Medi-Peel Hyaluron 100 Rose Energy Tox Mask створена для розгладження глибоких та дрібних зморшок, позбавлення від заломів, підвищення еластичності та пружності. Продукт підвищує щільність шкіри, роблячи її м'якою та бархатистою на дотик.

Використання продукту дозволяє помітно зменшити видимість розширених пор, позбавити сухості, покращити колір обличчя, освітлити пігментні плями. Шкіра стає доглянутою, здоровою і набуває природного сяйва.

Корейські тканеві маски. мають ультратонку основу, завдяки чому добре прилягають до обличчя, що сприяє швидкому вбиранню есенції та доставці корисних речовин глибоко в епідерміс.

Активні речовини

У складі маски Medi-Peel Hyaluron 100 Rose Energy Tox Mask міститься цілий комплекс корисних компонентів, що доповнюють дію один одного:

  • колаген та лактобактерії інтенсивно живлять і перешкоджають утворенню зморшок, доглядаючи шкіру. Освітлюють та вирівнюють тон;
  • формула містить багато гіалуронової кислоти, що забезпечує зволоження та комфорт;
  • комплекс пептидів уповільнює процес старіння та перешкоджає негативній дії ультрафіолетових променів;
  • екстракти базиліка та ікри нормалізують природне вироблення колагену, запускаючи природний процес омолодження та підтягуючи шкіру. Виступають у ролі антиоксиданту та антисептика, прискорюючи загоєння ушкоджень;
  • бетаїн, аденозин та алантоїн перешкоджають старінню шкірного покриву, зволожують, пом'якшують та посилює дію корисних речовин.

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна придбати маску Medi-Peel Hyaluron 100 Rose Energy Tox Mask у Києві та Україні за прийнятною ціною, скориставшись доставкою в будь-яке місто країни.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top