logo
Немає у наявності
Артикул
PY-BTTREC

Антивіковий крем навколо очей Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream

Антивіковий крем навколо очей Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream 2 5 5 1

Шкіра навколо очей, що старіє, має деякі особливості. Вона стає більш чутливою до зовнішніх впливів та неправильного догляду, витончується, порушується її захисний бар'єр та здатність до регенерації. У куточках очей збираються зморшки, які згодом стають лише помітнішими. Для усунення або пом'якшення ознак старіння потрібен спрямований догляд. З цим завданням чудово впорається корейський крем під очі Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream.

Special Price 990,00 ₴ Regular Price 1 539,00 ₴
Об’єм
25 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Про продукт

Многофункціональний продукт корейського виробництва відновлює природне сяйво шкіри, зволожує та підтримує водний баланс, повертає гладкість та шовковистість. З появою ознак старіння зупиняє та звертає назад процес утворення заломів.

Крем безпечний і гіпоалергенний, до його складу не входить синтетичних барвників та ароматизаторів. При контакті зі шкірою не викликає негативної реакції, тому його можна використовувати навіть людям з чутливою шкірою.

Як працює засіб

Основні компоненти Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream діють відразу в кількох напрямках:

  • пептид Ацетил Гексапептид-8 завдяки легким молекулам транспортується у глибокі шари епідермісу, розгладжує мікрорельєф, зміцнює колагенові волокна;
  • масло ши та насіння макадамії покращують зовнішній вигляд шкіри, роблять її м'якою та шовковистою;
  • екстракт ферментованого чорного чаю та паперової шовковиці оживляють область під очима та скорочують прояв глибоких та дрібних зморшок;
  • 3 види гіалуронової кислоти різної фракції інтенсивно зволожують, лягають тонкою невидимою плівкою, що перешкоджає втраті вологи.

Компоненти при регулярному застосуванні накопичуються, тому перші результати можна буде помітити через кілька застосувань. Видимий ефект настає через 28 днів, коли всі клітини шкіри оновлюються.

Як придбати

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити антивіковий крем під очі Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream у Києві та Україні.

Ми дуже дбайливо ставимося до клієнтів і намагаємося зробити покупки приємнішими та вигіднішими:

  • товари мають рейтинг 5 зірок у топових бьюті-блогерів та косметологів;
  • 100% оригінальна продукція;
  • безкоштовна доставка при замовленні від 2000 грн;
  • надсилання посилки в день оплати;
  • проходять регулярні акції та знижки.

Щоб замовити Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Cream в 1 клік, скористайтесь кошиком сайту, заповнивши спеціальну форму.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
25 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top