logo
Немає у наявності
Артикул
AHC-YLREC

Антивіковий крем навколо очей з 9 видами колагену та пептидами AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face

Special Price 465,00 ₴ Regular Price 660,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Поверни час назад!

Відсутність ліпідів, але велика кількість дрібних капілярів навколо очей робить цю область найуразливішою для вікових змін, наслідків стресів та неправильного способу життя. Ви помічали, достатньо не поспати ніч або провести цілий день за комп'ютером, як відразу різко проявляються зморшки, припухлості і почервоніння. А якщо додати до цього й біологічний вік із позначкою 35+, то картина у дзеркалі викликає сльози. Час підключати до щоденного раціону антивіковий корейський крем під очі AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face з посиленим складом і широким спектром розв'язуваних завдань.

Чарівна "гумка"

Це найвідоміший і найпопулярніший продукт цього бренду — адже крім накопичуваного потенціалу, що омолоджує, він ще має і здатність миттєво перетворювати втомлений погляд.

Особливість AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face в унікальній технології розщеплення молекул для максимально точної телепортації їх у надра епітелію. Блокування запальних симптомів та набряклості відбуваються всередині дерми шляхом зміцнення стінок судин, тонізування та прискорення мікроциркуляції.

Колагени працюють заодно з амінокислотами, закладаючи механізм прискореної регенерації та насичення клітин для відновлення показників молодого, пружного тургору. Заповнюючи колагеновим коктейлем заломи, засіб цим вирівнює матрикс і робить борозни менш помітними. При постійному повторенні процедури тонка шкіра звикає бути в підтягнутому стані і через час сітка дрібних зморшок та мімічні сліди підуть назавжди. Седативну дію має ніацинамід, а аскорбінова кислота стирає пігментаційні прояви, ультрафіолетові травми, синці та набряклість. AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face збагачений лактобактеріями та дорогоцінними маслами для нормалізації ph та надання м'якості.

Шок-пропозиція!

Турбота про вашу красу та молодість у нас у пріоритеті. Наша команда регулярно відбирає ТОПові засоби та знижує на них ціни, роблячи доступними. Наразі вибір нашої команди впав на AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face, купити який поки що можливо в New Skin з неймовірною знижкою та щоденною відправкою по Україні та Києву!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top