logo
Немає у наявності
Артикул
MP-P9HVEC

Антивіковий крем навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream

Антивіковий крем навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream 9 5 5 1

Збереження молодості та пружності шкіри навколо очей, чистий і відкритий погляд – мрія кожної жінки, яка дбає про свою зовнішність. Однак з віком епітелій стає примхливим, потребує спеціалізованого догляду.

Special Price 587,00 ₴ Regular Price 1 399,00 ₴
Об’єм
40 мл.

Якісна сировина, приємні текстури, безпечні компоненти – все це поєднав антивіковий крем для шкіри навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream. Він є ідеальним для щоденної програми догляду за шкірою, допомагає розкрити її власний потенціал перетворення, подарований природою.

Опис товару

Антивіковий крем для шкіри навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream з інтенсивною формулою впливу та високим вмістом активних речовин та рослинних екстрактів ефективно бореться навіть із явно вираженими ознаками старіння. Його компоненти краще проникають у шари епідермісу, дозволяючи досягти максимального ефекту у найкоротші терміни. Насичена текстура моментально вбирається без липкості та жирності, залишаючи легку захисну плівку та почуття комфорту.

Властивості основних компонентів крему

Корейська косметика з пептидами з 9 різновидів – справжній помічник у боротьбі за красу та молодість шкіри навколо очей. Активні речовини не тільки успішно борються з першими ознаками в'янення, але й явними, помітно скорочують зморшки, що вже є.

Волюфілін у складі антивікового крему для шкіри навколо очей з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream стимулює утворення ліпідів у клітинах, буквально виштовхуючи зморшки та вирівнює шкірну матрицю, відновлюючи внутрішню еластичність епітелію. Запатентована технологія LIFTONIN допомагає покращити структуру шкіри за рахунок скорочення зморшок, підтягує овал обличчя, зміцнює сполучну тканину та судини.

Як придбати засіб

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити корейський крем для шкіри навколо очей с пептидами Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream у Києві та Україні. Для замовлення скористайтесь кошиком сайту та заповніть форму. Відправлення здійснюється одразу в день оплати. При покупці товарів на суму від 2000 грн. доставка безкоштовна.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
40 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top