logo
Немає у наявності
Артикул
MP-VTC

Антивіковий крем із пептидами Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream

Антивіковий крем із пептидами Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream 15 5 5 1
Як же хочеться поставити час на паузу і радіти свіжому, відпочившому відображенню у дзеркалі як у 20 років. Здавалося, шкіра настільки довговічна, що збереже свою юність, але закон біологічного старіння ніхто не скасовував. Натомість антивіковий крем нового покоління Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream вміє змінювати правила гри у свій бік та максимально продовжувати молодість дерми.
Special Price 699,00 ₴ Regular Price 1 049,00 ₴
Об’єм
50 мл.

А точніше — підтримувати її процеси оновлення та регенерації на належному рівні, не допускати змін у виробленні меланіну, стежити за міцністю колагенових сполук та пружністю фібропластів. Це абсолютно новий підхід до догляду за собою, створений у тандемі косметології та фармацевтики.

Чим далі - тим краще!

Перший результат помітний відразу, але головна особливість корейського антивікового крему Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream – пролонгована дія. Отримавши ударну дозу агентів, що омолоджують і відновлюють, матрикс знаходиться перший час у стані стресу, реагуючи на перебудову досить пасивно. Зате отримуючи підживлення щодня і звикаючи до такого вітамінного допінгу, клітини оживають і активно входять у процес. Інноваційний агент волюфілін стимулює метаболізм і керує ліпідами, спрямовуючи їх у витончені та найбільш ослаблені ділянки. Так відбувається ущільнення шкірного покриву, після чого рельєф розгладжується, чіткіше промальовується овал, вилиці, заломи в носогубній зоні дедалі менше впадають у вічі.

Без колагену не буде еластичності та пружності, а значить — чітких контурів, які і є показниками щасливої, насиченої шкіри. Зріла шкіра втрачає здатність утримувати довго вологу, захисний поріг знижуються і ультрафіолет легко проникає в шар, щоб забрати водні резервуари, що залишилися. Але 4 види гіалурону вирішують це питання категорично, перекриваючи доступ до дегідрації. Сила пептидів доведена науково, тому у формулі Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream присутні цілих 9 видів. Вони сильні імуномодулятори та енергетики для мантії – тонус, рівний колір обличчя, виведення токсинів та радикалів залежать від них. Органічний потенціал евкаліпта охолоджує, дезінфікує та знімає набряклість у запалених тканинах, хвощ не дає сповільнюватися циркуляції, постійно тренуючи стінки судин, а малина дарує свіжість та матовість.

Краса не знає перешкод!

У своєму бажанні бути ідеальною та вічно молодою, жінка не зупиниться ні перед чим. На щастя, зараз не треба йти на жертви в кабінет пластики, достатньо зробити маленький крок назустріч собі купити мульти крем Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream в інтернет-магазині New Skin! Стільки задоволених постійних клієнтів не можуть помилятися — станьте одним із них. Ми порадуємо Вас знижками на топові товари, професійною консультацією з підбору засобів та доставкою по Києву та всій території України!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top