logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CTDCmini

Антивіковий крем з фітостволовими клітинами Medi-Peel Cell Tox Dermajou Cream 10g mini

Тестерний формат дозволить оцінити результат і визначитися - чи підходить засіб саме для Вашої шкіри. Густа текстура не забиває пори та не утворює плівку на обличчі.
Special Price 249,00 ₴ Regular Price 395,00 ₴
Об’єм
10 мл.

Вау-ефект у мінатюрі!

Якщо Ви помітили, що відображення в дзеркалі все менше радує вас вранці, а звичні сироватки та емульсії перестали справлятися з природними віковими процесами, то випробуйте силу корейського крему для обличчя після 40 років Medi-Peel Cell Tox Dermajou Cream 10g mini з ефектом anti-age. Навіть проблемна дерма почувається комфортно, протизапальні компоненти нейтралізують жирний блиск та висипання. Бонусом Ви отримуєте приємний аромат, як і належить люксовим засобам. Вже за тиждень помітні зміни — бажана пружність, підтягнутий овал, менш помітні зморшки та рівний тон, які стали реальністю!

Безкомпромісний склад!

Головну роль з омолодження в антивіковому корейському кремі Medi-Peel Cell Tox Dermajou Cream 10g mini взяли на себе фітостволові клітини-антиоксиданти лілії та троянд з Дамаска – вони проникають усередину, активізуючи оновлення та дозволяючи вивести рівень вироблення колагену на рівень 25+, блокуючи окислення та старіння клітин. Також вони стають щитом від фотостаріння та агресії зовнішніх факторів. У цьому віці дерма вразливіша і без посиленої підтримки різко втрачає вологу, зморшки та заломи стають глибокими, а пігментація посилюється на очах.

Команда пептидів (EGF, IGF, KGF, FGF) поспішають на допомогу і включають прискорене автооновлення клітин, посилюють синтез колагену та ущільнюють стінки капілярів, щоб запобігти стоншенню та розривам. У їх обов'язки входить поповнення гідрозапасів та глибоке зволоження. У формулі Medi-Peel Cell Tox Dermajou Cream 10g mini є аденозин – для гладкості і ліфтинг-ефекту і ніацинамід – заспокійливий компонент, що виводить пігментні плями і запобігає втраті вологи з епідермісу.

Спробуйте першими!

Порадуйте себе та ослаблену дерму можливістю купити диво-крем Medi-Peel Cell Tox Dermajou Cream 10g mini у роздрібному магазині оригінальної корейської косметики New Skin! Ми не просто продаємо — до Ваших послуг професійні консультанти, акційна ціна та швидка доставка по Україні та Києву!

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
10 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям
To Top