logo
Немає у наявності
Артикул
MP-VTCmini

Антивіковий крем з пептидами та вольюфіліном Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream 10ml mini

Однією з головних цілей виробник поставив відновити колишнє вироблення колагену та еластину, щоб зберегти щільність волокон і попередити обвисання, в'ялість, втрату чітких контурів овалу обличчя.
Special Price 195,00 ₴ Regular Price 295,00 ₴
Об’єм
10 мл.

Час догляду у форматі максі!

Коли вік підійшов до позначки 40+ настав час переходити на професійні та посилені засоби для обличчя — організм до цього моменту вже вичерпав свої ресурси і потребує потужної підтримки. Підхід багатофункціональності в антивіковому корейському кремі з пептидами Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream 10ml mini вирішує кілька завдань одночасно, тим самим замінюючи цілу серію менш ефективних засобів. І при цьому потрібно заповнити нестачу вологи в клітинах, випередивши можливість дегідрації – на сухій шкірі всі зморшки та пігментні плями видно ще сильніше, що візуально додає ще десяток років.

Заморожуємо час разом!

За рахунок вражаючого переліку компонентів корейський крем із пептидами Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream 10ml mini впливає на метаболізм у клітинах і комплексно доглядає старіючу дерму, покращуючи опір зовнішнім негативним обставинам і внутрішнім біологічним змінам. Омолодження починається в епітеліальних шарах, де гостро спостерігається нестача вологи та ослаблене зчеплення між колагеновими волокнами. Агент volufiline – це витяжка з кореня азіатської гарденії, що стимулює мікроциркуляцію і працює з ліпідними утвореннями, запобігаючи хаотичному відкладенню. Комплекс пептидів підтримує тонус дерми, попереджає появу нових зморшок і наче лазером розгладжує ті, що вже з'явилися. Гіалурон необхідний для збереження потрібного рівня вологи та зволоження глибоких шарів, а колаген – для точного та підтягнутого контуру. Рослинна частина формули корейського крему з пептидами Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream 10ml mini – це протизапальний екстракт листя евкаліпту, ранозагоювального хвоща і регулюючого водний баланс кетону малини.

Вибирайте лише оригінал!

Багато хто розчаровується в якості доглядової косметики, зіткнувшись з підробкою від неперевірених продавців. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin купити корейський крем з пептидами Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream 10ml mini безпечно та вигідно! Ми працюємо лише з оригінальною продукцією та відповідаємо за якість власної репутацією, якою за стільки років роботи дуже пишаємось! Вигідна ціна на мініатюру та можливість познайомиться з одним із найкращих товарів бренду не залишає часу на роздуми – його потрібно замовити прямо зараз!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
10 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top