logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
MP-VPSLM

Антивіковий міст Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist з ліфтинг ефектом

Антивіковий міст Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist з ліфтинг ефектом 2 5 5 1

Антивіковий міст Medi peel v-perfect shape lifting mist з ліфтинг ефектом – унікальний та швидкодіючий інструмент у боротьбі з небажаним погіршенням стану шкіри. При розпиленні на шкіру обличчя потрапляють дрібні частинки, що утворюють на шкірі тонку плівку, що ефективно зволожує. Завдяки унікальному розпорошенню, буквально за хвилину засіб вбирається, не залишаючи сліду. Крім того, міст можна наносити навіть поверх макіяжу.

Special Price 770,00 ₴ Regular Price 1 270,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Шкіра обличчя без постійного зволоження може страждати від сухості, що може призвести до раннього старіння. Виявляється воно найчастіше у передчасній появі мімічних зморшок. Саме з цієї причини косметологи насамперед говорять про важливість своєчасного та регулярного зволоження. Найчастіше класичні засоби для зволоження вимагають попередніх маніпуляцій та підготовки. Але є варіант, який потрібно наносити без додаткових обробок.

Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist ціна

Склад місту Medi peel v-perfect shape lifting mist

Найчастіше міст для обличчя з Кореї виготовляють на основі води. Це може бути термальна вода, взята з джерела або моря, або звичайна вода, що пройшла очищення. Також до містів додають корисні компоненти, такі як:

  • гіалуронова кислота;
  • ефірне масло;
  • колаген та еластин – найефективніші речовини у боротьбі зі зморшками;
  • лікарські рослини та інші.

Функції антивікового місту Medi peel v-perfect shape lifting mist

Косметологи радять приступати до використання міста жінкам, які досягли тридцятирічного віку. Він простий у застосуванні та підходить усім типам шкіри. Насамперед націлений на усунення зморшок, а також сухості, подразнення та лущення шкіри. При регулярному використанні здатний повернути шкірі пружність, підтягнутість та свіжий зволожений вигляд. Використовувати міст слід не тільки в літню спекотну погоду, а й узимку, особливо, коли в приміщеннях через опалювальні прилади повітря стає дуже сухим.

В інтернет магазині корейської косметики «New skin» можна купити антивіковий Medi peel v-perfect shape lifting mist у Києві та Україні з доставкою транспортною компанією або кур'єром.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість
Тип засобу
міст для обличчя
Об'єм
120 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top