logo
Немає у наявності
Артикул
Buen-BMC

Антивіковий освітлюючий крем Bueno Brightening Moisture Cream

Антивіковий освітлюючий крем Bueno Brightening Moisture Cream 2 5 5 1

Антивіковий освітлювальний крем для обличчя Bueno Brightening Moisture Cream – ефективний засіб від ряду вікових змін шкіри обличчя з глибокою відбілюючою дією.

Special Price 1 118,00 ₴ Regular Price 1 450,00 ₴
Об’єм
80 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Бренд Bueno

Був запущений у Кореї у 2016 році. Є косметикою преміум-класу, пропонуючи салонний догляд у домашніх умовах. Косметика лінії Bueno містить інноваційний MGF комплекс, що складається з 6 видів факторів зростання, що уповільнюють внутрішні та зовнішні механізми старіння.

Активні речовини

Корейський крем для обличчя складається з натуральних компонентів, які омолоджують шкіру, вирівнюють овал обличчя, надають шкірі здорового кольору та сяйва:

  • Волюфілін – рослинний компонент, що містить екстракт кореня анемаррени, використовується в корейській традиційній медицині. Має ранозагоювальну та відбілюючу дію, сприяє виробленню ліпідів у підшкірній тканині, вирівнюючи поверхню обличчя.
  • Глутатіон – потужний антиоксидант, перешкоджає впливу зовнішнього середовища, відновлює та омолоджує шкіру, прибирає пігментацію.
  • Ніацинамід (B3 вітамін) - прибирає запалення, почервоніння, тьмяність шкіри; зменшує пігментні плями, підтримує шкіру у пружному стані.
  • Пептидний комплекс – відновлює пошкоджену тканину всередині клітин, сприяє розгладженню зморшок, підтримці тонусу шкіри.

Bueno Brightening Moisture Cream

Дія на шкіру

Корейський відбілюючий крем для обличчя Bueno Brightening Moisture Cream призначений шкіри будь-якого типу, включаючи проблемну та чутливу. Підходить для вікової категорії 30+, 35+, 45+. Має м'яку та ніжну текстуру, легко наноситься, повністю вбирається, не залишаючи плівки та жирного блиску. При постійному застосуванні усуває сухість і лущення, загоює запалення та дрібні ранки, робить шкіру свіжою та рівною. Спостерігається стійкий відбілюючий результат: зникають ластовиння та пігментація, після кожного використання колір обличчя світлішає, стаючи здоровим та однорідним.

Bueno Brightening Moisture Cream купити

Застосування

Для досягнення кращого ефекту освітлювальний корейський антивіковий крем для обличчя Bueno Brightening Moisture Cream краще наносити на очищену шкіру злегка похлопуючими рухами кінчиків пальців.

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити антивіковий освітлювальний крем для обличчя Bueno Brightening Moisture Cream, а також іншу косметику в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
80 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top