logo
Немає у наявності
Артикул
Trim-PHLT

Тонер з пептидами та гіалуроновою кислотою Trimay Peptide & Hyaluron Lifting Toner

Тонер з пептидами та гіалуроновою кислотою Trimay Peptide & Hyaluron Lifting Toner 2 5 5 1

Перший крок для догляду за антивіковою шкірою, що потребує посиленого харчування і насичення вологою – тонер для обличчя з пептидами та гіалуроновою кислотою Trimay Peptide & Hyaluron Lifting Toner. Після того як змита декоративна косметика або, навпаки, Ви тільки готуєтеся до її нанесення, потрібно підготувати дерму, максимально очистивши пори і нормалізувати рівень ph, щоб посилити захисні властивості і прискорити засвоєння корисних речовин клітинами.

Special Price 384,00 ₴ Regular Price 535,00 ₴
Об’єм
200 мл.

Багато хто не приділяє належної уваги цьому проміжному етапу, тоді як засіб додатково усуває зовнішні недосконалості - сухість, набряклість, тьмяний колір і жирний блиск.

Унікальна розробка з Кореї

Склад омолоджувального тонера Trimay Peptide & Hyaluron Lifting Toner включає органічні екстракти, отримані за технологією EWG Green. Це гарантує відсутність ароматів, парабенів, силіконів та синтетичних добавок – навіть чутлива шкіра оцінить такий ретельний та відповідальний підхід виробника. Виражений ліфтинг-ефект обумовлений потужним комплексом з 3 видів пептидів, що знімають м'язову напругу, збільшують обсяг колагену, що виробляється, і розгладжують зморшки. Підсилює дію 8 видів гіалуронової кислоти, яка не просто зволожує шкіру, а живить зсередини, не даючи випаровуватися волозі з поверхні. Алое і центелла знімають почервоніння, роздратування, наводять у тонус і активно живлять, екстракт камелії надає м'якість, освітлює та виводить токсини, а березовий сік заспокоює та дарує відчуття чистоти та свіжості. Регулярне застосування помітно покращить стан епідермісу, впорається зі стресовими для шкіри впливами навколишнього середовища та захистить.

Довіряйте свою красу професіоналам

Купівля косметики в неперевірених місцях є ризиком і для здоров'я, і для бюджету. Інтернет-магазин New Skin гарантує якість та лояльні ціни на корейський тонер Trimay Peptide & Hyaluron Lifting Toner і пропонує купити зараз з доставкою по всій Україні, поки діє вигідна пропозиція і товар є в наявності!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям
To Top