logo

Apieu

Apieu
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Раді представити вашій увазі новий бренд корейської косметики – Апью. Вже в найближчому майбутньому ми значно розширимо асортименти продукції цього виробника, оскільки вона відмінно зарекомендувала серед красунь всього світу. А це означає, що й українські жінки мають обов'язково випробувати цю доглядову космецевтику.

Коротка історія бренду

У перші цей бренд був зареєстрований у Кореї ще 2008 року. А активно розвиватися почав лише у середині 2011 року. Саме в цей період запускаються у виробництво перші серії косметики для догляду за шкірою з різними потребами та проблемами. Дуже довгий час купити Apieu можна лише в корейських магазинах, і зовсім недавно продукти цієї марки стали продаватися в Україні та інших країнах СНД.

Apieu Kalamansi Cream

Головними споживачами продукції бренду косметики Apieu, ціна на яку досить доступна, є зовсім молоденькі дівчата віком від 15 до 25 років, що активно борються з підлітковими висипами та розширеними порами. Крім цього, всі засоби спрямовані на збереження та підтримання молодості, а також здоров'я юної дівочої шкіри.

У найближчому майбутньому керівництво компанії хоче розширити віковий діапазон своїх потенційних покупців, але поки що це лише плани.

Чому варто придбати продукцію Apieu

Юна шкіра вимагає більш дбайливого ставлення, тому до косметики для неї висуваються жорсткіші вимоги. Так ось APIEU купити варто лише тому, що він повністю відповідає їм. Косметика цієї марки має такі якості:

  • Не містить шкідливих речовин, а також потенційних алергенів;
  • Має ніжну текстуру, яка забезпечує швидке поглинання;
  • На 95% складається з натуральних інгредієнтів;
  • Всі засоби ефективні проти акне, розширених пор і сприяють регуляції вироблення шкірного сала;
  • Підходить для регулярного використання;
  • Є засоби для всіх типів дерми.

Apieu Kalamansi Cream

З усього сказаного можна зробити висновок, що APIEU – це ідеальний бренд для першої дорослої косметики догляду. Тут все продумано та побудовано під потреби молодої, ніжної шкіри.

Де краще косметику APIEU купити в Україні

Вже всі звикли робити покупки через інтернет, і косметика не є винятком. Тому найкращим способом придбати якісні продукти від світових брендів для догляду за обличчям – це скористатися послугами тематичних інтернет-магазинів.

Apieu Kalamansi Cream

New Skin – це онлайн магазин, який спеціалізується на якісній космецевтиці Кореї. Якщо бажаєте продукцію від APIEU купити в Україні, то обов'язково завітайте до нас, і ви обов'язково підберете для себе те, що необхідно. І найголовніше, що весь представлений у нас товар є оригінальним.

To Top