logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-AOP

Арганова олія 100% Timeless Skin Care Argan Oil 100% Pure

Арганова олія 100% Timeless Skin Care Argan Oil 100% Pure 1 5 5 1

Ви навіть не здогадуєтеся, які чарівні властивості можуть мати косметичні монопродукти! Так, іноді одного компонента достатньо, щоб повністю перетворити шкіру, волосся та нігті! Сумніваєтесь? Тоді ось доказ — дорогоцінна олія аргани у складі Timeless skin care argan oil 100% Pure – єдиний і головний герой у гарній історії трансформації.

Special Price 547,00 ₴ Regular Price 851,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Органічний та повністю натуральний продукт здатний знайти вирішення будь-якої проблеми — тьмяний колір обличчя, сухе та пошкоджене волосся, ламкі нігті, низький тонус шкіри. А враховуючи, що використовувати засіб можна як у чистому вигляді, так і додаючи по краплині до інших доглядових засобів — витрата виходить максимально економною.

Марокканське диво

Дивовижні властивості арганової олії Таймлес пояснюються складом – у ньому природа поєднала у правильній концентрації жирні кислоти та корисні мікроелементи. Фітостероли позитивно впливають на вироблення колагену, мають протизапальну дію. Токоферол (вітамін Е) – відоме джерело молодості та краси. Це антиоксидант, імуномодулятор та дієвий агент по оновленню клітин. Ретинол (вітамін А) допомагає зупинити вікові зміни, повернути пружність та свіжість дерми. Ферулова кислота – елемент антивікової програми, вміє протистояти бактеріям і мікробам, непомітно і дбайливо видаляє пігментні плями, прискорює загоєння шкірного покриву за наявності мікротравм, слідів акне, рубців, розацеа.

Сквален відмінно зволожує, захищає від шкідливих вільних радикалів, підвищуючи швидкість та якість захисної реакції матриксу. Масло Timeless skin care argan oil 100% Pure отримано шляхом холодного віджиму, в ньому немає домішок, штучних добавок і ароматів – чистий продукт відрізняється приємним золотистим відтінком, маслянистістю та вишуканим ароматом. Одна крапля додана в базовий крем, нічну маску, бальзам для волосся посилить їхню дію і покращить результат.

Далекий переліт скасовується!

Щоб отримати в особисте користування цей особливий еко продукт краси, не обов'язково летіти в Марокко чи Алжир! Наша дружня сім'я б'юті-експертів уже про все поклопоталася! Купити масло арганії Timeless skin care argan oil 100% Pure можна не виходячи з дому! Вам знадобиться ноутбук чи смартфон, сторінка сайту інтернет-магазину New Skin та бажання стати краще! Вкажіть свою точну адресу і наша доставка приїде в будь-яке місто України швидше, ніж літак найкращих авіаліній!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Втрата пружності
Тип засобу
олія для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Поживне, Догляд обличчям
To Top