logo
Немає у наявності
Артикул
RB-EC

Бар'єрний крем для обличчя Real Barrier Extreme Cream

Бар'єрний крем для обличчя Real Barrier Extreme Cream 1 5 5 1

Бар'єрний крем для обличчя та шиї Real Barrier Extreme Cream призначений для нормалізації гідроліпідного балансу, зволоження, догляду, живлення, розгладження рельєфу та активації природних захисних властивостей шкіри. Цей корейський крем для обличчя підходить для будь-якого виду шкіри: сухого, чутливого, жирного, комбінованого, нормального, тьмяного, схильного до подразнень і того, що потребує регенерації.

Special Price 1 295,00 ₴ Regular Price 1 950,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Рекомендації до застосування

Real Barrier Extreme Cream рекомендовано використовувати при необхідності відновити шкіру обличчя після професійного чищення, глибокого пілінгу та інших косметичних процедур, що ушкоджують цілісність шкірного покриву та сприяють появі подразнення, мікроушкоджень та лущення. Клінічні дослідження показали, що засіб активує бар'єрні властивості шкірного покриву, насичує його вологою та перешкоджає її випаровуванню протягом 72 годин.

Особливості

При створенні крему Real Barrier Extreme Cream використовувалася унікальна ламелярна технологія Multi Lamellar Emulsion, завдяки чому засіб швидко відновлює пошкоджені ділянки епідермісу. Мікрочастинки активних компонентів, що входять до складу, усувають пошкоджені ділянки в ліпідному шарі, повертаючи шкірі цілісність та гладкість. Внаслідок використання запускаються природні процеси регенерації, завдяки чому ефект зберігається протягом тривалого часу.

Після використання крему зникає сухість, стягнутість і лущення, зникає роздратування, мікротріщини, почервоніння та свербіння, а шкіра набуває гарного кольору та доглянутого вигляду. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити бар'єрний крем для обличчя Real Barrier Extreme Cream в Києві та Україні за вигідною ціною з доставкою додому, зателефонувавши або оформивши замовлення онлайн.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Догляд обличчям
To Top