logo
В наявності
Наявність товару
Назва товаруКіл-ть
BB крем с идеальным покрытием Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++ -237.0000
Артикул
Mis-PCBB42

BB крем із ідеальним покриттям Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++

BB крем із ідеальним покриттям Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++ 1 5 5 1
As low as 449,00 ₴ Regular Price 660,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Missha Perfect Cover BB Cream

Прагнення приховати недоліки і підкреслити свою красу властиво будь-якій дівчині. Не кожна готова користуватися щільною тональною основою щодня, тому що це не найкорисніше, що можна зробити для своєї шкіри. Однак є відмінне рішення, яке допоможе сховати недосконалості, вирівняти тон шкіри і при цьому доглядати її – корейський BB-крем Missha Perfect Cover BB Cream стане чудовою альтернативою звичній тональній основі. Він чудово зливається зі шкірою, роблячи її ще більш красивою та доглянутою.

missha bb купити

Упаковка та текстура корейського BB-крему

ВВ-крем Міша купити ви можете вже зараз в інтернет-магазині корейської косметики New Skin. Крем знаходиться в красивій пластиковій тубі з помпою, що дозволяє гігієнічно витрачати продукт. Тонуючий бальзам має щільну густу текстуру, як у класичного крему для обличчя, яка добре розподіляється. Після нанесення обличчя виглядає красивим, доглянутим, рівним і без ефекту «маски».

Купити тональний крем Міша можна також за те, що в ньому знаходиться високий сонцезахисний фактор - SPF-42, чого буде достатньо для захисту шкіри від негативного впливу сонячних променів. Стійкість засобу також заслуговує на окрему похвалу – крем чудово тримається до 12 годин, не стікаючи, не змащуючись і не доставляючи дискомфорту. Missha BB Cream купити можно у тубі об'ємом 50 мл. Також у нашому інтернет-магазині представлена міні версія Missha Perfect Cover BB Cream об'ємом 20 мл.

bb missha купити

Missha Perfect Cover BB Cream – особливості продукту

ББ-крем від Миша визнаний найкращим у світі і це недарма. Він може похвалитися найширшим спектром корисних ефектів для шкіри. Він чудово зволожує її, вирівнює рельєф, бореться з першими ознаками старіння та ін. Крім того він чудово лежить на шкірі, утворюючи рівне ідеальне покриття, що розгладжує обличчя та приховує недосконалості.

Миша ББ крем можна купити для будь-якого типу шкіри. Особливий склад допомагає контролювати вироблення шкірного себуму, нормалізує клітинний метаболізм та оздоровлює шкіру на більш глибокому рівні. Унікальна формула однаково добре працює як на жирній, так і на сухій шкірі, стираючи розширені пори, лущення та інші недоліки з обличчя.

Корисний склад ВВ-крему від Миша

Missha тональний крем купити багато хто хоче не тільки за його декоративні властивості, але й за неймовірно корисний склад, який рідко можна зустріти у звичних тональних основах. Серед найефективніших компонентів крему можна виділити:

  • Масло жожоба – незамінний анти-ейдж компонент, який сприяє формуванню більш вираженого овалу обличчя, ущільнює шкіру, насичує її та розгладжує, забезпечуючи легкий ліфтинг-ефект;
  • Екстракт ромашки – ефективно бореться із запальними процесами, почервоніннями та висипаннями, допомагає надавати обличчю більш здорового та відпочиваючого вигляду;
  • Екстракт водоростей – глибоко насичує шкіру вологою, розгладжує та підтягує її, а також сприяє гальмуванню перших ознак старіння;
  • Арбутин – антисептичний компонент, що виступає як бар'єр згубному впливу навколишнього середовища та захищає шкіру від запалень.

Як правильно використовувати Missha Perfect Cover BB Cream

Корейский вв крем Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA

Якщо ви вирішили Missha BB купити, корисним буде знати, як краще користуватися цим продуктом, щоб він працював добре. Для отримання максимального ефекту від засобу слід:

  • Якісно підготувати та очистити шкіру перед нанесенням;
  • Рівномірно по всьому обличчу розподілити невелику кількість крему за допомогою кисті, вологого спонжу або пальців, за необхідності наносячи його шар за шаром у потрібних місцях ;
  • Закріпити покриття легкою пудрою та нанести звичний макіяж;
  • В кінці необхідно провести якісний двоетапний демакіяж за допомогою гідрофільних продуктів і засобів для вмивання.

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin ви зможете найпопулярніший відтінок Missha BB 23 купити - цей колір підходить більшості світлошкірих дівчат.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Темні кола під очима, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
bb крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Тонуюче
To Top