logo

Benton

Benton
Asc

6 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

6 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Міфи і найреальніші історії знаходять свій відбиток у повсякденному житті і навіть стають натхненням. Приклад тому косметика Benton, яка взяла за основу фільм "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" та відобразила це у своїй назві, заклавши і головну ідею свого існування – продовжити молодість шкіри, заповнюючи резерв корисних речовин та підтримуючи працездатність усіх систем. Екологічність продукції доведена клінічно та підтверджена тестуванням, і навіть найчутливіша шкіра залишиться задоволеною веганським складом. Доглядові товари Бентон — це ретельно продумані формули, скріплені союзом органічних компонентів та нових розробок у своїй лабораторії.

Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++

Колекції краси

Поціновувачі рідкісних інгредієнтів обов'язково повинні купити Benton з омолоджуючим і ліфтинговим муцином равлика і антибактеріальною бджолиною отрутою — всі представники цієї серії стали бестселерами. Для молодої та чутливої ​​шкіри розроблено більш м'яку лінійку з маслом какао та гіалуроном. Проблемну дерму оздоровить набір для комплексного догляду з чайним деревом, а від ультрафіолету та фотостаріння захистять б'юті-продукти із соковитою антиоксидантною папаєю. Серед вражаючого асортименту Benton можна купити і унісекс варіанти для щоденного догляду — Dear my best friend. Така назва підкреслює, що створювалися вони з любов'ю для найближчих.

Якщо Ви хочете дійсно якісний, ефективний, багатозадачний догляд – купити Benton із запропонованого каталогу стане ідеальним рішенням. Враховуючи дбайливий гіпоалергенний вплив і не змушуючий чекати результат, який по міліметру відроджує Вашу дерму і зберігається на довго – робимо висновок, він вартий королеви!

Стартуємо без зволікання!

Не варто чекати і роздумувати, якщо оригінальну косметику для обличчя, шиї та декольте Benton купити вигідно можна прямо зараз! Наш корейський інтернет-магазин New Skin поспішає познайомити Вас з улюбленим нам і безліччю постійних клієнтів брендом. На честь першого знайомства у нас діють знижки на деякі позиції, а швидка доставка по Києву та Україні порадує тих, хто вже нетерпляче чекає на своє замовлення!

To Top