Всім привіт. Сьогодні я покажу вам схему номер два мого вечірнього догляду, і вона дуже нагадуватиме схему із сироваткою Bor Tox. Єдина відмінність, що сьогоднішню я більше рекомендувала б дівчаткам, у яких суха шкіра або роздратована, дуже чутлива і з порушеним бар'єром. Практично всі продукти будуть ті самі, крім цієї сироватки. Сьогодні я використовуватиму виключно засоби Меді Піл. Нагадаю, що Medi Peel купити в Україні можна на окремій сторінці, присвяченій цьому бренду.

Етап 1 – очищення

Почну, як завжди, з очищення. У мене санскрін і бб крем на обличчі, тому я буду сьогодні вмиватися Medi Peel Algo-Tox Deep Clear купити який можна на нашому сайті.

Очищаючий гель для обличчя з ефектом детокс Medi Peel Algo Tox Deep Clear

Як ви можете побачити у відео в кінці статті, на шкірі утворюються бульбашки, вона насичується киснем, покращується колір обличчя і всі корисні компоненти догляду проникають глибше в мою шкіру. Гель має рівень pH 5.5 і в ньому немає абсолютно ніяких агресивних ПАРів, тому незважаючи на те, що він називається deep clear – він очищає дуже м'яко не викликаючи сухості та стягнутості.

Відчуття після нього найкомфортніші. Ви бачите на відео, як з часом піна стає все густішою, але великий плюс, що ця піна не доставляє дискомфорту як та, що утворюється від пухирчастих масок. Якщо ви знаєте таке відчуття, що по тобі бігають мурашки, такого немає.

Я трохи чекаю і змиваю теплою водою і, як завжди, витираю обличчя одноразовим рушником рухами, що промокують.

Сьогодні зіркою мого відходу буде вольюфілін. Я вам казала, що це натуральний екстракт гортензії, який має ліпофілічну властивість, тобто робить шкіру більш наповненою, виштовхує зсередини зморшки. Тобто в тих місцях, де у нас є западини або якісь складки – цей компонент здатний наповнити цей простір і виштовхнути його зсередини через що шкіра буде більш гладкою, видимий ефект ліфтингу, пружності.

Етап 2 – Тонізація

Відразу після вмивання, протягом трьох секунд, я завжди використовую тонік.

Ввечері я дуже люблю використовувати гелевий тонер Medi Peel Aqua Essence Toner купити який можна також на нашому сайті.

Есенційний тонер з пептидами та гіалуроновою кислотою Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner

У ньому також міститься вольюфілін. І, до речі, на п'ятому місці у ньому міститься трегалоза. Я вам говорила минулого разу, що вона оточує білок і захищає його від розпаду та пересихання. Вона здатна наситити вологою навіть найглибші шари епідермісу і перешкоджає трансепідермальній втраті вологи.

Я його наношу, як завжди руками, рухами що впечатують. Ви можете побачити це у відео.

Сьогодні я маю дуже поживний догляд, тому одного шару мені буде достатньо.

Зірка мого догляду

А ось далі – зірка мого догляду і це киснева есенція Medi Peel Peptide 9 Volume Essence купити яку можна також у нас і з якою багато хто знайомий.

Киснева есенція для обличчя Medi Peel Peptide 9 Volume Essence

У ній теж міститься вольюфілін, але також у ній є один пептид, який її відрізняє від інших есенцій і сироваток. Його ще називають пептидом гарного самопочуття чи щастя. Він відноситься до групи опіоїдних і блокує імпульс, який передається від нервового закінчення до м'яза, тобто показаний для чутливої ​​та роздратованої, схильної до почервоніння шкіри.

Він, начебто, прибирає почуття болючості, скажімо так. Дуже часто я зустрічала у директі питання «я зробила пілінг – у мене тепер болить шкіра». Якщо це з вами трапилося, якщо у вас порушений шкірний бар'єр, то вам ця есенція просто показана, тому що як тільки ви її нанесете – ви відчуєте, як вам стало набагато легше.

Її теж треба нанести на обличчя і вона почне пузиритися. У момент утворення бульбашок відбувається насичення киснем.

Скажу так – вона дуже поживна. Після неї прямо відчуваєш – шкіра твоя насичена, тому для жирного типу цієї есенції вдень буде трохи багато. Тому я використовую її саме у вечірньому догляді, бо лягаючи спати мені жирний блиск анітрохи не заважає.

Вона зараз міхуриться, як видно на відео, і дуже приємні відчуття від цього. Також у складі всіх засобів, які я сьогодні використовую є гідролізований колаген і еластин, які мають набагато меншу молекулу, ніж звичайні, тому здатні проникнути набагато глибше в шкіру.

В усіх засобах є сигнальні пептиди, які змушують наш колаген вироблятися, скажімо так, посилено.

Коли ми зачекали хвилинку чи дві – ось цю піну треба похлопуючими рухами вбити в обличчя, як я роблю це на відео в кінці тексту.

Відчуття дуже приємні. Настільки насичена і зволожена шкіра. Хто страждає від сухості – вам дуже сподобається.

Загалом есенція — це етап, що передує нанесенню сироватки. Але я хочу сказати, що саме ця есенція – вона настільки самодостатня, настільки активна сама по собі, що після неї мені не хочеться наносити ще сироватку.

Я відчуваю, що моя шкіра отримала все, що могла максимально. Тому після цієї есенції я переходжу до крему.

Але якщо ви хочете купити корейську сироватку для обличчя, то обов'язково відвідайте розділ у нашому каталозі.

Етап нанесення крему для обличчя

Я використовую після неї Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream крем меді піл волюм токс купити який можна в New Skin.

Антивіковий крем для обличчя з пептидами та вольюфіліном Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream

Він також містить вольюфілін, у ньому також є і трегалоза, кілька видів гіалуронової кислоти і гідролізований колаген, і еластин. Загалом сьогодні у мене догляд максимально спрямований на те, щоб моя шкіра була пружною і до ранку всі мої зморшки зникли.

Якщо чесно, не кривлячи душею, щоразу після нанесення вечірнього догляду я прокидаюся вранці і бачу, що моя шкіра мені вдячна. Вона дійсно розгладжена, більш рівна, з однорідним кольором обличчя. Пори менш помітні, тому що, як ви пам'ятаєте, пори є ознакою фотостаріння. Тобто коли колагену виробляється менше – шкіра трохи обвисає і розтягуючись пори розтягуються по діагоналі і за рахунок цього візуально їх розмір здається більшим.

Так ось, коли ви боретеся з розширеними порами, то ви насамперед маєте боротися зі старінням. Тобто насамперед ваш догляд має складатися з anti-age програми. І тільки потім, другим етапом, ви повинні вирішувати завдання пор. Тому що, якщо ви вирішуватимете завдання пор, але ніяк не боротися зі старінням – на жаль вони не підуть, тому що шкіра, як і раніше, буде розтягуватися.

Останній етап – крем для шиї

І на закінчення я сьогодні використовую, як і завжди ввечері, просто минулого разу забула вам показати – Medi Peel Naite Thread Neck Cream крем для шиї купити який теж можна в New Skin, і який також містить гідролізований і колаген та еластин.

Крем для шиї та декольте з пептидами Medi Peel Naite Thread Neck Cream

Має дуже приємну текстуру – ви її знаєте. На мою думку, вже всі знайомі з ним. Він створює відразу таку помітну відчутну плівку на шиї, за рахунок чого зморшки всі заповнюються і шкіра візуально відразу стає гладкішою.

На тілі є така відчутна плівка, тому я б рекомендувала використовувати цей крем увечері, коли ця плівка вам не завадить, скажімо так.

Я скажу, що в результаті його застосування такий очевидний результат я помітила через кілька місяців, тому що пептиди – це той продукт, якому потрібен час, щоб він дав результат. І, через кілька місяців, я побачила явні результати, тому, дівчата, не забувайте про шию і обов'язково використовуйте.

Якщо у вас немає такого – як мінімум повторюйте свій догляд, який ви наносите на обличчя на шию та область декольте. Нагадаю, що обличчя у нас закінчується не в області підборіддя, а в області декольте.

Сподіваюся, я була вам корисною, до нових зустрічей.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.