logo

Botanity

Botanity
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

5 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Botanity Flavon Intensive Cream

Ботаніті – це досить молодий бренд косметичних засобів, який був заснований у науковому інституті в Сіетлі. У розробці продукції цій торговій марці брали участь провідні корейські вчені, які спеціалізувалися на властивостях різноманітних лікувальних трав та рослин. Їх численні дослідження довели, що рослинні компоненти здатні покращувати стан дерми, а при певних комбінаціях та концентрації вирішувати багато поширених шкірних проблем. Якщо ваша шкіра схильна до висипань, підвищеної жирності або стали помітні перші ознаки старіння, то вам необхідно купити Botanity.

Botanity Flavon Booster

Особливості бренду

Засновникам бренду вдалося сформувати власний каталог лікувальних трав. До нього входять понад тисячу найменувань природних компонентів, чиї властивості ретельно вивчалися протягом багатьох років. На сьогоднішній день в базі є близько 11 тисяч наземних цілющих рослин і близько 600 морських. Їхні зразки були зібрані в 25 країн з усього світу. З цього можна зрозуміти, що дослідниками була виконана колосальна робота і вже за це варто Botanity купити.

Косметика Botanity, ціна на яку повністю відповідає її якості, підійде для вирішення таких дерматологічних проблем:

  • Роздратування чутливої шкіри обличчя;
  • Почуття стягнутості та сухості;
  • Лікування куперозу та розацеа;
  • Зайва жирність;
  • Розширені пори та вугрі;
  • Тусклий колір обличчя та в'ялість шкірного покриву.

Всі серії косметики цього виробника мають гіпоалергенні якості і надають оздоровлюючу, тонізуючу, зволожуючу та зміцнюючу дію.

Botanity Flavon Serum

Більшість продуктів цієї марки розроблено на основі комплексу Flavon. Його активні компоненти спрямовані на боротьбу з почервоніннями та підвищеною чутливістю шкірного покриву. До складу комплексу входить: витяжка із бамбука та інші природні інгредієнти.

Де купити Botanity в Україні

Косметику Botanity купити в Україні краще в перевірених магазинах косметики, оскільки велика ймовірність нарватися на несертифікований товар. А це означає, що нове придбання не тільки не принесе користі, а може завдати шкоди вашому здоров'ю. У нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір засобів цієї компанії. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, тому у нас представлена лише оригінальна продукція.

Botanity Flavon Hydro Gel Cream

To Top