logo

Найчастіші запитання про корейську доглядову косметику

Чи всі етапи корейської системи обов'язково виконувати щодня?

Корейська система догляду складається з 10 етапів і вдаватися до них щодня зовсім не обов'язково. Це своєрідний ритуал краси, з якого можна почерпнути лише найнеобхідніше. Щоденний догляд може бути заснований на 4-6 етапах:

Чи підходить корейська косметика європейському типу шкіри?

Через те, що у нас одна шкіра, а в азіатів інша, косметика не працюватиме гірше чи краще. Єдине, через що вам можуть не підійти ті чи інші корейські косметичні продукти – це індивідуальна непереносимість компонентів у складі засобу. Тому якщо ви вперше пробуєте якийсь продукт, особливо з такими компонентами, як кислоти, вітамін С, екстракт меду, морські екстракти, равликовий муцин та подібними до них, слід провести тест на алергію або спробувати на невеликій ділянці обличчя.

Які компоненти корейської косметики не можна поєднувати один з одним?

Практично всі засоби добре поєднуються один з одним. Винятком є такі компоненти:

  • Засоби від акне та ретинол – одноразове використання продуктів на основі таких компонентів може призвести до сильної сухості та лущення шкіри;
  • АНА-кислоти та вітамін С – через те, що АНА-кислоти нейтралізують корисну дію вітаміну С, застосування косметики на його основі буде неефективним і може призвести до небажаних явищ;
  • АНА-кислоти та пептид SYN-AKE – ці речовини повністю нейтралізують одна одну, що робить їх використання безглуздим.

Чи може бути алергія на корейську косметику?

Як і будь-який інший косметичний продукт, на корейські засоби для догляду за шкірою може виникнути алергія. Тому уважно читайте склад, щоб виявити інгредієнти, на які може бути індивідуальна реакція.

З якого віку варто починати користуватися антивіковою косметикою?

Косметичні засоби з anti-age компонентами можна додавати у свій догляд тоді, коли ви відзначили появу перших вікових змін. Для кожної людини даний момент індивідуальний, оскільки стан шкіри безпосередньо залежить від генетики та способу життя. Найчастіше перші помітні мімічні зморшки з'являються після 25-30 років. У цей період вже можна починати вводити антивікову косметику для обличчя, шиї та декольте у свою рутину.

Як підібрати корейський догляд?

Щоб підібрати для себе максимально ефективні косметичні засоби, можна вдатися до одного із трьох способів:

  1. Орієнтуватися на тип шкіри – серед усієї різноманітності корейської косметики можна легко вибрати продукти для будь-якого типу шкіри;
  2. Відштовхуватися від конкретних проблем – для цього потрібно визначити проблему, яка вас турбує. Це може бути сухість, запалення, розширені пори, зморшки, купероз тощо;
  3. Вибираючи бажані компоненти – якщо ви знаєте, які компоненти подобаються вашій шкірі і дійсно ефективно борються з недосконалостями, вибирайте косметику, де вони присутні.

    Також ви можете порадитися з нашим косметологом, який допоможе точніше розібратися у складах та знайти ідеальну систему догляду.

Коли буде помітним результат від використання корейської косметики?

Середній період поновлення шкірного покриву займає близько 30 днів. Саме тому ефект від косметики (крім зволоження) ви зможете відзначити після завершення одного циклу оновлення шкіри. Через місяць регулярного застосування засобів для боротьби з висипаннями та пігментацією вже можна відзначити гарний результат. Крім цього варто зазначити, що деякі компоненти мають свій термін «впливу». Ефект від ніацинаміду, ретинолу та пептидів можна помітити через 2-3 місяці використання, кислот – через 4-6 місяців.

To Top