logo

Cos De BAHA

Cos De BAHA
Asc

Позиції 1-12 з 30

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 30

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Cos de Baha – це компанія з виробництва косметики з великим вмістом активних діючих елементів. Її основні виробничі потужності розташовані у Кореї. Незважаючи на те, що ця космецевтика з'явилася на ринку світової косметичної продукції зовсім недавно, вона вже встигла зібрати цілу армію своїх затятих шанувальниць.

Cos De Baha Salicylic Acid BHA 2% Liquid

Cos de baha купити в Україні бажають багато, завдяки високій ефективності продукції цього бренду та досягненню швидкого позитивного результату. Усі засоби мають властивості нехарактерні для корейської косметики. Всі вони адаптовані під запити та проблеми споживачів з Америки та Європи.

Чому варто Cos de Baha купити в Україні

Вся продукція Кос Де Баха, ціна якої трохи вища за середньоринкову корейську косметику, була розроблена за унікальними формулами. У ці формули не входить ні грама спирту та води. Вироби абсолютно безпечні для домашнього догляду за жіночою шкірою. Швидкий результат настає за рахунок дуже високої концентрації діючих складових, які відносяться до природних активних речовин. Керівництво компанії абсолютно свідомо дійшло рішення відмовитися від усіх консервантів, барвників, парабенів та іншої синтетики. Щоб це зробити вони витратили багато часу та грошей на дослідження та тестування своєї продукції, перш ніж виставити її на продаж.

Cos De BAHA Vitamin C 15 Serum

Основні завдання, які вирішуються засобами від цього виробника:

  • Активне зволоження всіх шарів дерми;
  • Освітлення загального тону шкіри;
  • Вирівнювання мікрорельєфу шкіри;
  • Боротьба з висипом вугрів та її слідами;
  • Підвищення вмісту колагену та еластину в шкірному покриві;
  • Уповільнення процесів старіння;
  • Боротьба зі зморшками різної інтенсивності.

Асортимент товар цієї торгової марки включає: сироватки, креми з anti-age ефектом, тонери, зволожуючі креми та багато іншого.

Де косметику Cos de baha купити в Україні

Інтернет-магазин New Skin пропонує своїм клієнтам широкий вибір корейської косметики на будь-який вік та потреби шкіри, у тому числі у нас можна купити Cos de baha. Уважно ознайомтеся з представленим товаром та виберіть те, що необхідно саме вам. Якщо виникнуть проблеми чи сумніви щодо вибору космецевтики, то ви завжди можете отримати висококваліфіковану консультацію у наших консультантів. Ми з радістю підберемо повний доглядовий комплекс під ваш тип шкіри та вік.

To Top