logo

Cosrx

Cosrx
Asc

4 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

4 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

COSRX: високоякісна косметика з Кореї

Cosrx – порівняно молода компанія, яка була заснована у 2014 році. Проте досвід виробництва ефективних косметичних засобів у неї набагато більший. Тривалий час лабораторія та виробничі потужності випускали продукцію на замовлення інших брендів. І лише кілька років тому купити Cosrx стало можливим у нашій країні. Тоді, коли компанія оголосила себе самостійною торговою маркою.

Компанія спеціалізується на випуску косметичної продукції, що чинить омолоджуючий вплив на шкіру. Тому косметику Cosrx купити в Україні прагнуть переважно жінки, які звикли ретельно доглядати за собою.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Також ці засоби ефективно допомагають позбутися інших поширених проблем:

  • Жирного блиску;
  • Чорних точок;
  • Розширених пір;
  • Пігментації.

Продукція Косарекс сприяє активному відлущуванню ороговілих клітин, регуляції роботи сальних залоз, відновлення пружності шкіри. При цьому склад складається переважно з натуральних інгредієнтів, що не викликають алергічних реакцій.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Де придбати косметику Cosrx в Україні недорого?

Корейська компанія випускає професійні косметичні засоби, що дозволяють боротися з основними проблемами шкіри:

  • Нічні маски, що надають регенеруючий вплив на епідерміс. Вони заспокоюють роздратовану шкіру, перешкоджають її лущенню, загоюють незначні рани;
  • Патчі з протизапальним ефектом, які допомагають швидко позбутися прищів;
  • Зволожуючі креми, збагачені гіалуроновою кислотою. Вони призначені для підтримки ідеального водного балансу;
  • Тонери, що повертають шкірі пружність та еластичність;
  • Рослинні есенції, що запобігають розмноженню бактерій та інших мікроорганізмів.
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser купити

Багато засобів Cosrx, купити які можна на сайті newskin.com.ua, містять равликовий муцин. Він активно затримує вологу, покращує обіг крові, допомагає боротися з першими ознаками старіння.

Переваги корейської косметики

Окрім широкої лінійки ефективної косметичної продукції, торгова марка радує своїх покупців стильним оформленням тюбиків, баночок, упаковки. Більшість засобів мають зручні дозатори, піпетки, лопаточки, що спрощують користування ними.

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser

Усі препарати виготовляються за допомогою інноваційних засобів із натуральних компонентів. А це означає, що вони не шкідливо впливають на шкіру. Крім того, вся косметика Cosrx ціну має невисоку та доступну кожному.

To Top