logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-8SSHRA

Філер для відновлення волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule

Філер для відновлення волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule 2 5 5 1

Волоси є індикатором здоров'я, миттєво реагуючи не тільки на авітаміноз, але й стреси, а якщо додати фарбування, сушіння феном, забруднене сухе повітря — то стає зрозумілим, що локонам потрібна особлива увага та догляд. Відновлюючий філер Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule може повернути пасмам колишню красу і силу, а систематичне використання засобу виробить імунітет і опір негативним факторам, відновить навіть сильно пошкоджене волосся і дозволить відростити довжину.

Special Price 54,00 ₴ Regular Price 120,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Чарівність за 8 секунд

Миттєвий результат досягається завдяки багатокомпонентному складу, спрямованому на зволоження по всій довжині волосся з посиленим живленням сухого, схильного до перетину кінчиків. Комплекс масел зародків пшениці, оливи, камелії та авокадо проникають у кутикулу та заповнюють місця розривів, усуваючи ламкість та повертаючи еластичність. Зверху формується невагомий бар'єр, що запобігає втраті вологи та вітамінів, що захищає від перепадів температур та УФ-променів. Екстракт м'яти, шавлії та меліси заспокоює шкіру голови, пробуджує цибулини, стимулюючи ріст волосся та зміцнюючи коріння.

Після змішування з водою корейська косметика для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule перетворюється на густу маску із приємним запахом, яка наноситься по всій довжині на 20-30 хвилин.

Оцінити результат можна відразу - пасма не плутаються під час змивання, м'які на дотик, легко розчісуються. Власниці неслухняної шевелюри помітять простоту укладання. А шовковистий блиск, відсутність волосинок, заломів і пухнастості, що стирчать, стане причиною заздрісних поглядів.

Філлер Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule має накопичувальний ефект, використовуючи його 2 рази на тиждень через місяць можна досягти чудових результатів, гідних обкладинок модних журналів!

Де купити?

У мультибрендовому магазині корейської косметики New Skin продаються оригінальні філери Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule, створені для професійного догляду за тонкими пошкодженими пасмами. У нас найприємніші ціни та швидка доставка по всій Україні зручною для Вас транспортною компанією!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
15 мл.
To Top