logo
Немає у наявності
Артикул
Csrx-MGC

Гель для вмивання Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser

Гель для вмивання Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser 1 5 5 1

Скажіть своїй шкірі "Доброго ранку" разом із пробуджуючим корейським гелем для вмивання Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser від відомого корейського бренду, що випускає ефективні доглядові засоби на рослинній основі.

Special Price 547,00 ₴ Regular Price 765,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Поки ви вночі відпочиваєте - синтез у клітинах, метаболізм і робота сальних залоз триває, тому перший крок - це посилена тонізація дерми для підготовки її до нанесення макіяжу та стресового дня з супутніми негативними факторами довкілля. Однієї горошини засобу, спіненого з невеликою кількістю води, достатньо, щоб очистити все обличчя і зарядити енергією до вечора.

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser

Мультизасіб для проблемної шкіри

Сальний блиск, що не вчасно з'являється, запалення і висип, прикрашений чорними точками забитих пір, жахають всіх власниць жирної або комбінованої шкіри. Пінний кисневий гель для вмивання з Кореї Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser не позбавить цих проблем і не стане панацеєю, але помітно поліпшить стан дерми, накопичуючи ефект і поступово відновлюючи правильне функціонування залоз і гідроліпідний синтез.

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser

Олія чайного дерева у складі виступає природним антисептиком, знімаючи запалення, почервоніння та пригнічуючи діяльність бактерій на поверхні та у внутрішніх шарах шкірного покриву. Тон стає матовим, але не за рахунок появи сухості та випаровування вологи – екстракт примули вечірньої та алантоїн зволожують та посилено живлять, листя кедра прискорюють регенерацію, а лотос надає бархатистість та гладкість.

Пінка для вмивання Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser вирівнює рельєф, полегшуючи нанесення тональних засобів, утворюючи невагому захисну плівку.

Поспішайте купити!

Ефект від догляду безпосередньо залежить від їх якості, правильного зберігання та транспортування — ми знаємо, як Ви хочете бути красивими, тому виконуємо всі ці вимоги, цінуючи кожного клієнта. В магазині New Skin можна купити Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser у Києві та Україні за зниженою ціною, доки не закінчилася акція та є вільні позиції! А ще ми даруємо безкоштовну доставку по всій Україні за замовленням від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top