logo
Немає у наявності
Артикул
Arom-AHC

Гель для вмивання з гіалуроновою кислотою Aromatica Aloe Hy-ffective Cleanser

Гель для вмивання з гіалуроновою кислотою Aromatica Aloe Hy-ffective Cleanser 1 5 5 1

Після вмивання та зняття макіяжу шкіра знаходиться у стресі, очищення відбувається лише зверху, жорстка вода руйнує ph-баланс та викликає неприємне почуття сухості. Зробіть процедуру комфортною та корисною з гіалуроновим гелем та комплексом ензимів Aromatica Aloe Hy-ffective Cleanser.

Special Price 556,00 ₴ Regular Price 720,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

М'яка піна з кисневими бульбашками нейтралізує агресивні фактори, змиє не лише макіяж, а й очистить пори, чинить м'яку пілінгову дію на відмерлі епітеліальні клітини, зашліфовуючи нерівні ділянки. Шкіра зітхне вільно, максимально увібравши корисні речовини, недостатню вологу, вітамінний комплекс, а почуття чистоти і свіжості збережеться надовго.

Чарівна сила гіалурону

Очищення дерми відбувається під впливом ензимів – ексфоліант у складі корейської пінки для вмивання з гіалуроновою кислотою Aromatica Aloe Hy-ffective Cleanser діє м'яко на відміну від скрабів, розм'якшуючи ороговілі ділянки, жир і пил, що накопичився. Пантенол розкриває пори, заспокоює і допомагає гіалуронової кислоти проникнути в найглибші шари, запечатавши молекули води всередині. Алоє віра знімає роздратування, усуває запальні процеси та оздоровлює проблемну шкіру, запобігаючи утворенню вугрів, висипань та гнійників.

Покращують захисні властивості та зовнішній вигляд шкіри рослинні екстракти формули гелевого очищувального засобу Aromatica Aloe Hy-ffective Cleanser. Папайя зволожує і делікатно відбілює, троянда уповільнює природне старіння, служить антиоксидантом, меліса має охолодний ефект, приводячи в тонус фіброволокна. Вплив засобу відбувається одночасно на всі ділянки, вирівнюючи гідробаланс, рельєф та колір обличчя, на дотик відчувається бархатистість та гладкість, а візуально – доглянута, підтягнута шкіра.

Вперед за покупками!

Якісна косметика та помітний результат сприятливо впливають на жіночу самооцінку та настрій! Це означає, що Вам необхідно купити корейський гель для вмивання Aromatica Aloe Hy-ffective Cleanser і додати його до щоденного доглядового раціону. Зараз у брендовому інтернет-магазині New Skin діє спеціальна акція для улюблених клієнтів і за традицією – швидка та точна доставка по Києву та Україні, а при замовленні від 2000 гривень – безкоштовна!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
120 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування
To Top