logo
Немає у наявності
Артикул
BUE-RFC07-80

Гель для вмивання з пелюстками троянд Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser 80 мл.

Special Price 421,00 ₴ Regular Price 899,00 ₴
Об’єм
80 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Чистота шкіри - запорука її здоров'я та молодості та приділяти цій процедурі потрібно належну увагу. Навіть якщо макіяж змитий за допомогою спеціальних пінок та тоніків, то продукти роботи сальних залоз та забруднення з навколишнього середовища проникають у пори, а потім у глибокі шари, поступово руйнуючи імунітет та збиваючи природні процеси оновлення. Щастя та радість від тотальної свіжості подарує засіб із ферментованими бутонами троянд Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser для вмивання та очищення.

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser

Флакон привертає увагу оформленням — у золотисто-прозорому мерехтливому гелі чітко видно частинки дорогоцінних кольорів, додаючи естетику та красу, а ніжний аромат переносить у ольфакторий рай.

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser купити

Дія у форматі максимум

При змішуванні з водою, гель Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser перетворюється на ніжну крем-пінку, дбайливо відлущуючи відмерлі клітини і виводячи токсини. Верхній шар не страждає через дрібно подрібнені пелюстки, які лояльні навіть до чутливої дерми, що гостро реагує на скраби та пілінги.

Виробник наголосив на органічній стороні формули, використавши гіпоалергенні компоненти – центелла працює антисептиком, знімаючи роздратування, запалення та пригнічує життєдіяльність бактерій, алое віра підвищує захисні властивості, справляється з проблемами жирної шкіри, робить пори непомітними та матує. М'якуш інжиру омолоджує саму структуру епітелію, щоб зберегти еластичність і гладкість, освітлює ластовиння і пігментацію, нормалізуючи рівень меланіну, а м'ята приємно охолоджує і дарує почуття свіжості.

Важливим елементом корейського гелю для вмивання Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser виступає керамідний комплекс — стимулятор виробітку колагену та еластину, та заспокійливий агент — пантенол.

Поспішайте за покупкою!

Бути прекрасною — це покликання кожної жінки, і в цьому допоможе наш магазин оригінальної корейської косметики New Skin! Наші акції створені спеціально для Вас - і саме зараз купити розкішний преміальний бьюті-продукт Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser можна за спеціальною ціною, але поки що не закінчиться товар! У подарунок при замовленні від 2000 гривень ми подаруємо ще один бонус – безкоштовну доставку не лише по Києву, а й усім областям України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
80 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування
To Top