logo
Немає у наявності
Артикул
BUE-RFC07

Гель для вмивання з пелюстками троянд BUENO Pure Moonlight Rose Floral Cleanser

Гель для вмивання з пелюстками троянд BUENO Pure Moonlight Rose Floral Cleanser 3 5 5 1

Ранкова процедура пробудження перетвориться на естетичне задоволення з ефектом люксового догляду разом із ексклюзивним продуктом — гелем Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser із частинками пелюсток троянд. Унікальний продукт позбавить сухості та стягнутості протягом усього дня та підготує шкіру до нанесення макіяжу, залишивши на ній ніжний квітково-фруктовий аромат.

Special Price 464,00 ₴ Regular Price 799,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

У прозору гелеву консистенцію додано ферментовані пелюстки троянди, що пройшли спеціальну обробку із збереженням усіх природних корисних властивостей — це не просто маркетинговий хід, щоб привернути увагу до незвичайного б'юті-продукту, а й один з головних компонентів у складі, що запускають процес омолодження та тотального зволоження.

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser

"Місячна троянда" - джерело краси

Щадна формула очищувального гелю Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser призначена для сухої, чутливої шкіри, що потребує дбайливого, атравматичного очищення - гель за секунду трансформується в ніжну ароматну піну, змиваючи всі забруднення і зчищаючи відмерлі лусочки дерми без тертя і мікротравмування дерми. Легкими масажними долонями пінка розподіляється в долонях і тане на очах, віддаючи весь мінерально-вітамінний комплекс для пробудження та тонізації шкіри.

Азіатська центелла у складі Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser Gel немов гумка стирає ознаки подразнення та запалень, виступаючи в ролі природного антибіотика для шкіри, алое віра має відновлюючу та ранозагоювальну дію, покращуючи кровообіг і метаболізм у клітинах.

Витяжка з листя фігового дерева витягує накопичені шлаки та токсини через пори, відкриваючи доступ для кисню та вологи та разом з пантенолом зупиняють пігментацію, поступово освітлюючи ділянки та вирівнюючи тон. Пелюстки троянд - відомий омолоджуючий засіб, що дає шкірі сяйво і бархатистість, подібні до королівських квітів.

Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser купити

Як замовити?

Це чарівний і візуально, і за складом гель для вмивання з Кореї Bueno Pure Moonlight Rose Floral Cleanser купити можна у магазині New Skin за дуже приємною ціною та з вигідними умовами — швидкою доставкою по всіх населених пунктах України та гарантією якості! Ми працюємо, щоб Ви посміхались!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування
To Top