logo
Немає у наявності
Артикул
Arom-NCCO

Гідрофільне масло Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil

Гідрофільне масло Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil 1 5 5 1

Міцелярна вода для демакіяжу давно втратила актуальність і все більша частина прекрасної половини людства оцінила переваги багатоступінчастого догляду за допомогою єдиного флакона гідрофільного масла Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil. Ця новинка завоювала армію шанувальниць простим способом використання, миттєвою дією, пролонгованим результатом та економною витратою.

Special Price 869,00 ₴ Regular Price 1 099,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Незважаючи на масляну консистенцію, засіб не залишає жирної або липкої плівки, швидко вбирається, а залишки без проблем змиваються водою. У пластиковій лаконічній пляшці знаходиться 300 мл, і цього вистачить на кілька місяців під час щоденного догляду.

Дива екзотичного горіха

Головна роль у гідрофілці Aromatica Natural Coconut Cleansing Oil належить кокосу – він пом'якшує, регенерує і максимально насичує корисним вітамінним коктейлем. А ще дарує солодкий, обволікаючий аромат, який м'якою вуаллю струмує по шкірі. Його дія посилює комплекс натуральних масел – соняшника для м'якості, мигдалю для нормалізації ліпідного обміну, абрикосових кісточок – для відновлення клітин епітелію та продовження молодості, а олива знижує подразнення чутливої ​​дерми та зменшує область почервоніння.

Для закріплення результату у формулі Helianthus Annuus Seed Oil потужні екстракти лимона та апельсина стежать за тонусом, своєчасно виводять шлаки, токсини та вільні радикали, знижують інтенсивність пігментації, а лаванда заспокоює та робить колір обличчя однорідним. Не викликає алергічної реакції та захищає від негативного впливу косметики та проточної води, покращуючи опірність дерми та нормалізуючи рівень кислотності. Лише кілька крапель — і проблему сухості вирішено до наступного вмивання!

Терміново заповнюйте кошик!

Ми не чарівники, але дуже намагаємося тішити Вас приємними сюрпризами без нагоди і зараз в інтернет-магазині New Skin можна купити корейське гідрофільне масло за неймовірно низькою ціною! Тепер Ви забудете про проблеми сухої, втомленої від косметики дерми, отримаєте задоволення від делікатного засобу, що пахне немов Баунті, з ефектом зволоження. Оформляйте замовлення он-лайн і цього ж дня ми надішлемо товар по всій Україні з безкоштовною доставкою від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки
Тип засобу
гідрофільне масло
Об'єм
300 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top