logo
Немає у наявності
Артикул
RL-DCO

Гідрофільне масло ROUND LAB 1025 Dokdo Cleansing Oil

Універсальна гідрофільна олія Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil призначена для ефективного очищення від усіх видів забруднень, включаючи макіяж, ороговілі клітини, шкірне сало. Воно сприяє регулюванню гідроліпідного балансу, зволоженню та живленню шкірного покриву.

Special Price 895,00 ₴ Regular Price 1 170,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Олія створена на основі делікатної формули, що забезпечує пом'якшуючий та заспокійливий ефект. Після застосування не з'являється відчуття сухості, шкіра стає чистою та зволоженою.

Активні речовини

Грифельна олія Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil містить цілий комплекс активних компонентів, кожен з яких має свою дію на епідерміс:

  • завдяки великому вмісту морської води нормалізується pH-баланс та мікрофлора. Компонент сприяє активному зволоженню, допомагає позбутися ефекту стягнутості, пом'якшуючи та роблячи гладкою шкіру;
  • за рахунок амінокислот з'являється можливість заповнити нестачу білків необхідних для будови нових клітин та зміцнити захист шкірного покриву. Речовини відповідають за утримання вологи та сприяють прискоренню вироблення колагену;
  • три види гіалуронової кислоти в Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil насичують епідерміс вологою, не допускаючи її випаровування, завдяки цьому шкірний покрив перестає бути сухим, зникає лущення та почервоніння, а шкіра стає м'якою та гладкою;
  • завдяки маслу примули вдається запобігти в'яненню шкіри, повернувши їй пружність та еластичність;
  • олія з винограду, пінника, авокадо та моринги заспокійливо діють на епідерміс, зміцнюючи епідерміс та підвищуючи його здатність протистояти несприятливим факторам навколишнього середовища.

Контактуючи з водою, корейська гідрофільна олія стає емульсією, здатною з легкістю видалити будь-яку косметику. Завдяки її властивості проникати в глибину пор, вона виштовхує всі забруднення, повністю очищаючи та готуючи обличчя до подальшого догляду. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil у Києві та Україні за вигідною ціною.

Застосування

Наносити засіб на обличчя необхідно легкими рухами, що масажують. Після використання змити великою кількістю теплої води.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гідрофільне масло
Об'єм
200 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top