logo
Немає у наявності
Артикул
Iunik-CCO

Гідрофільна олія з календулою Iunik Calendula Complete Cleansing Oil

Гідрофільна олія з календулою Iunik Calendula Complete Cleansing Oil 1 5 5 1
Special Price 910,00 ₴ Regular Price 1 299,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Часто проблеми зі шкірою виникають через недостатнє її очищення. Зовнішня чистота - це візуальний обман, насправді ороговілі клітини епітелію, забруднення з навколишнього середовища та відходи косметики спочатку забиваю пори, потім змішуються із себумом і проникають набагато глибше, блокуючи доступ вітамінів та кисню.

Врятувати ситуацію допоможе гідрофільна олія з календулою Iunik Calendula Complete Cleansing Oil, діючи відразу в декількох напрямках і крім тотального чищення виконуючи роль антисептика, зволожуючої сироватки та живильного крему.

Процедура не займе багато часу — досить м'яко втерти видавлену дозатором порцію в шкіру, додати кілька крапель води, дочекатися появи пінки-молочка і ретельно змити. Ви здивуєтеся, як засяє і зітхне з полегшенням втомлена від стресів дерма!

Секрет – у складі!

Унікальність делікатно доглядаючого продукту Iunik Calendula Complete Cleansing Oil в сумісності з будь-яким типом шкіри, масляниста основа ніяк не впливає на жирну проблемну дерму, а водна складова не сушить епітеліальні шари - збалансовано і ефективно скидає з себе токсини і шлаки, що накопичилися.

Більше 90% формули представлено екстрактами рослинного характеру — соняшник омолоджує і пом'якшує навіть шорсткі, роздратовані ділянки, ріпакова олія служить антиоксидантом і уповільнює процеси старіння, жожоба дарує гладкість і згладжує поверхневі недосконалості. .

Цілющі властивості календули роблять корейську гідрофільну олію Iunik Calendula Complete Cleansing Oil ідеальним рішенням для проблемної, схильної до вугрової висипки та жирного блиску дерми - усуває запалення та їхню причину, дезінфікує, затягує ранки та пригнічує життєдіяльність бактерій.

Ви не просто змиваєте косметику, а оздоровлюєте шкірний покрив, заповнюючи нестачу вологи та мікроелементів.

У нас супер пропозиція!

На красі шкіри заощаджувати не можна - але можна на доставці, особливо з інтернет-магазином New Skin, який пропонує безкоштовну доставку по всій Україні за замовленням від 2000 гривень. А купити оригінальну гідрофільну олію з Кореї Iunik Calendula Complete Cleansing Oil зараз можна за карколомною ціною, нижче якої не знайти ніде!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гідрофільне масло
Об'єм
200 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top