logo
Немає у наявності
Артикул
MP-RLCCO

Гідрофільна олія з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil

Гідрофільна олія з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil 5 5 5 1
Special Price 799,00 ₴ Regular Price 1 390,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Змити стійкий, нанесений зранку макіяж — завдання не з простих. І якщо раніше необхідно було застосувати купу засобів – від мила, пінок та міцелярної води, що все одно не гарантувало досконале очищення, то зараз відкрилася нова ера б'юті-догляду. Гідрофільна олія Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil не просто видаляє забруднення у вигляді себуму, тональних засобів і пилу, а й містить лактобактерії та колаген, що є важливими елементами будови епітелію і виконують роль реставраторів - захищаючи, загоюючи і відновлюючи. А м'яка, масляниста консистенція з приємним ароматом перетворює процедуру на справжній релакс та задоволення для тіла та душі.

Новинка, яка не має рівних

Секрет ідеально очищеної шкіри, що дихає, у складі гідрофілки. Medi Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil — більш м'яка та щадна консистенція не стирає, а непомітно розщеплює пігменти, накопичені ліпіди та радикали з навколишнього середовища, стикаючись зі шкірою та перетворюючись під м'якими масажними рухами на невагому піну.

За чистоту пор, матовий тон, рівний рельєф та відсутність запалень відповідає комплекс "Anti-Sebum" з рослинних екстрактів. Лактобактерії відновлюють мікрофлору, порушену життєдіяльністю бактерій та мікробів, підвищують місцевий імунітет та опірність агресивним факторам.

Andiroba Oil забезпечує антибактеріальний ефект, запобігаючи розвитку запальних процесів, а центелла заспокоює шкіру, підвищує еластичність та пружність.

Підсилюють дію корейського гідрофільного масла Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil амінокислоти та колаген, помітно омолоджуючи та повертаючи здоровий рівний колір.

Засіб знаходиться у високому флаконі з дозатором, що гарантує економне і зручне використання. Формула вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску або липкої плівки після змивання водою.

Акція для Вас!

Отримувати презенти дуже приємно, тому ми даруємо Вам можливість купити засіб для демакіяжу нового покоління з амінокомплексом та рідким червоним колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil на олійній основі за зниженою ціною та гарантією якості! Магазин корейської косметики не змінює своїх правил – як і раніше, доставка залишається безкоштовною не тільки по Києву, але й по всій Україні при замовленні від 2000 гривень, в інших випадках - згідно з тарифами обраної ТК.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Запалення
Тип засобу
гідрофільне масло
Об'єм
200 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top