logo
Немає у наявності
Артикул
Heim-CBb-7

Гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm 7 мл.

За допомогою мініатюри корейського гідрофільного бальзаму Heimish All Clean Balm 7 мл. можна видалити навіть дуже стійкі косметичні засоби, будь то BB-крем для обличчя, туш для вій, помада або інша косметика. Універсальна формула забезпечує видалення забруднень, надлишків себуму, доглядаючи шкіру. Засіб має щільну текстуру і у разі контакту з водою перетворюється на емульсію, є гіпоалергенним продуктом і підходить для будь-якої, навіть надчутливої шкіри.

Special Price 60,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴
Об’єм
7 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Ефект використання

Очищаючий бальзам Heimish All Clean Balm не тільки видаляє всі види забруднень, а діє комплексно:

  • насичує вітамінами та корисними речовинами;
  • усуває стягнутість та сухість;
  • зм'якшує і відлущує ороговілі клітини;
  • має загоювальний ефект;
  • глибоко очищає пори;
  • контролює вироблення підшкірного жиру;
  • уповільнює процеси старіння.

Основні активні речовини

Очищаючий бальзам Heimish All Clean Balm має багато речовин натурального походження. Екстракти евкаліпта, чайного дерева та квіткова витяжка мають антибактеріальну властивість, заспокоюють, нормалізують роботу сальних залоз, тонізують, борються з акне та іншими висипаннями, нормалізують рівень вологи.

Масло ши, кокосу та цитрусових пом'якшують, сприяють загоєнню пошкоджень, омолоджують, освітлюють пігментні плями, активують процес регенерації, освіжають, насичують шкірний покрив вітамінами, видаляють омертвілі клітини.

Великий вміст токоферолу, багатого на вітамін Е, сприяє зникненню дрібних зморшок, тонізуванню, нормалізації жирового балансу, завдяки чому шкіра набуває здорового вигляду, сяйва та бархатистості.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можно купити Heimish All Clean Balm 7 мл. у Києві та Україні з доставкою додому. У каталозі представлена найкраща корейська косметика за демократичними цінами, замовити яку можна онлайн або за телефоном.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гідрофільний бальзам
Об'єм
7 мл.
To Top