logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-RMCM

Глиняна маска з екстрактом полину Isntree Real Mugwort Clay Mask

Глиняна маска з екстрактом полину Isntree Real Mugwort Clay Mask 2 5 5 1

Маска IsNtree Real Mugwort Clay Mask забезпечує очищення, має відлущуючий ефект, загоює пошкодження, бореться з висипом вугрів і зменшує вироблення підшкірного жиру. Засіб зменшує кількість комедонів, запобігаючи їх появі. Глиняна маска усуває надлишки себуму та підшкірного жиру, що робить шкірний покрив матовим, усуває блиск, робить шкіру здоровою та красивою на вигляд.

Special Price 625,00 ₴ Regular Price 890,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейська маска IsNtree Real Mugwort Clay Mask активно зволожує, перешкоджаючи зневодненню та сухості шкірного покриву, робить колір обличчя рівним, має антисептичні та бактерицидні властивості, заспокоюючи почервоніння та знімаючи свербіж.

Активні речовини

У складі формули, яка використовувалася для виготовлення маски IsNtree Real Mugwort Clay Mask, містяться відразу кілька основних компонентів:

  • витяжка полину має протизапальний ефект, запобігаючи появі висипань та акне, виступаючи в ролі антисептика;
  • глина відповідає за видалення забруднень з пор, що накопичилися в глибині, вирівнює тон, розгладжує і заспокоює, роблячи пори непомітними, прибираючи почервоніння, загоюючи мікротравми та інші пошкодження. Шкіра набуває красивого та матового відтінку;
  • велика кількість коаліну насичує шкіру мінералами, прискорює оновлення епідермісу, активно заспокоює, ефективно очищає і забезпечує виведення токсинів, що накопичилися.

Використовувати маску з глиною можна для жирного та проблемного типу шкірного покриву, схильного до вугрових висипів та акне. В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити IsNtree Real Mugwort Clay Mask у Києві та Україні за вигідною ціною, з урахуванням швидкої доставки додому. У каталозі представлені сертифіковані корейські маски для обличчя, ефективність яких підтверджена клінічними дослідженнями.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Очищення, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top