logo
В наявності
Тільки 6 залишилося
Артикул
MP-PAQ

Інтенсивно зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою Medi-Peel Power Aqua Cream

Інтенсивно зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою Medi-Peel Power Aqua Cream 8 5 5 1

Турбота про шкіру – це особливий вид любові до себе, якому потрібно приділяти належний час та підбирати лише професійні засоби для особи. Корейська космецевтика максимально спростить це завдання, а надзвичайно ефективний капсульний крем Medi-Peel Power Aqua Cream наочно доведе — гарна, зволожена шкіра, що сяє зсередини, не завжди заслуга косметологів!

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 1 150,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Це не просто чудовий моделюючий засіб, а й верх естетичної насолоди. Прозора баночка, наповнена прозорим блакитним гелем і вплетеними в нього капсулами крему, викликає бажання взяти її в руки і випробувати на собі чудодійний результат!

Перезавантаження для шкіри

Дерма так само відчуває втому, як і весь організм загалом. А не регулярний догляд "на бігу", відсутність вітамінного підживлення та дефіцит вологи приводять її в стан шоку. Корейський зволожуючий крем Medi-Peel Power Aqua Cream здатний змінити ситуацію і без зусиль привести шкірний покрив у порядок, повернувши потрібний гідроліпідний баланс, вгамувавши брак мікроелементів і додавши неймовірного сяйва. А за ліфтинг-ефект подякує вікова шкіра, посиливши внутрішні регенераційні та омолоджуючі процеси зовнішньою підтяжкою овалу та розгладжуванням зморшок.

Шкідливі накопичені радикали виводить назовні астаксантин, покращуючи кровообіг і дозволяючи вільний доступ поживним агентам усередину клітин. Ніацинамід у складі Medi-Peel Power Aqua Cream працює антибіотиком та стимулятором вироблення колагену для пружності та тонусу шкіри. Потужна добірка з 8 видів гіалурону максимально зволожує та блокує випаровування з поверхні. Унікальна добавка аргілерин – блокатор старіння, що викликає скорочення волокон, щоб усунути заломи, зробити овал чітким і усунути в'ялість і провисання. Рослинна сторона формули представлена лавандою, волошкою та ромашкою. Їхні природні властивості м'яко заспокоюють роздратовані ділянки, роблять тон рівним і матовим.

Краса в один клік!

Заробивши собі репутацію кількістю постійних клієнтів, наша команда не зупиняється на досягнутому. Впевніться самі — купити крем Medi-Peel Power Aqua Cream в інтернет-магазині New Skin вигідно, безпечно та просто. Відмінна ціна, проста форма замовлення, чат з консультантами та своєчасна доставка по Україні та Києву без переплат! Не відмовляйте собі у шансі стати завтра, ще прекраснішою, ніж сьогодні!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
To Top