logo

Isehan

Isehan
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Історія завдовжки два століття

Країна Сонця відома своїм науковим підходом до створення доглядової косметики з використанням рідкісних природних компонентів. Зародившись майже 200 років тому, компанія Isehan з Японії стала наближеною до імператорського двору, дивуючи єднанням органіки та особливою технологією випаровування екстрактів. Першим, які подарували бренду популярність продуктом стала традиційна червона помада, яка має бути в кожної японки. Але якість і основа з пелюсток червоної синьофлори вразили і миттю привернули до себе увагу публіки.

І якщо початок розвитку полягав у декоративній косметиці Isehan, то поступово технологічний прогрес та отримані знання з галузі хімії, фізики та біології дозволили створити потужну корпорацію з величезним штатом співробітників та різними лінійками продукції.

Безперечний лідер

Ставши відомою у всьому світі, компанія не відійшла від своїх принципів – так само в пріоритеті старовинні рецепти, але екстракційні методи стали безпечнішими і високотехнологічнішими. Кожен продукт бренду Isehan проходить багаторівневий контроль, представляючи незрівнянну якість та результат.

Зараз можна в асортименті косметики Isehan купити засоби для всіх типів шкіри та віку, емульсії та сироватки, антивікові та поживні креми. Всі вони відрізняються багатокомпонентним складом та широким спектром впливу, а висока концентрація гарантує економну витрату.

Безперечною перевагою є гіпоаллргенність продукції, і навіть рідкісні, незнайомі екстракти проходять ретельну обробку, щоб адаптуватися до потреб шкіри, нейтралізуючи можливі шкідливі фактори та надаючи лише позитивний вплив на дерму.

Вибирайте оригінал

Купити косметику Isehan ми пропонуємо в нашому інтернет-магазині New Skin, адже ми заслужили свою репутацію та постійних клієнтів відповідальним підходом до своєї роботи! У нас тільки брендова продукція, з документом, що підтверджує справжність, і суворим дотриманням термінів придатності та умов зберігання. Ми знаємо те, що робимо – адже ми робимо це з любов'ю до Вас і Вашої шкіри. На сторінці бренду Isehan Ви можете детально ознайомитися з продуктом, що Вас зацікавив, миттєво оформити замовлення і отримати його в будь-якій точці України!

To Top