logo

Isntree

Isntree
Asc

Позиції 1-12 з 26

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 26

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

IsNtree – це маловідома на теренах країн колишнього СНД корейська компанія з виробництва косметики. Поштовхом для розвитку цього бренду став закон, який обов'язково зобов'язав усі косметичні компанії в Кореї прописувати точний склад своєї продукції. Керівники IsNtree не розгубилися і повернули цей законопроект у свій бік. Вони створили блог, присвячений детальному розбору всіх інгредієнтів, що входять до складу їх космецевтики. Тепер перш ніж купити IsNtree користувачі могли вивчити всі питання, що їх хвилюють.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Філософія бренду

Про посилання та філософію цього бренду дуже яскраво говорить його назва:

  • Is – це скорочено Island (острів) – обмежена територія, захищена від глобального забруднення;
  • N – це Natural - використовується тільки природна натуральна сировина;
  • Tree – дерево, яке приносить плоди, тобто ділиться з людьми дарами самої природи.

Косметику IsNtree купити варто лише за те, що всі співробітники цієї фірми, включаючи директора, постійно перебувають у зв'язку зі споживачами. Це підкуповує і говорить про найвищу якість косметики.

Isntree TW-REAL Eye Cream

Весь товар IsNtree, ціна на якій досить доступна, відповідає всім вимогам екологічної безпеки. Цього вдалося досягти завдяки злагодженій політиці всіх керівників підприємства. Основні засади політики:

  • Віддавати перевагу тільки рослинним компонентам;
  • Бути уважними до відгуків;
  • Не проводити дорогі рекламні компанії;
  • Виробляти упаковки тільки з матеріалів, що підлягають повторній переробці;
  • Не проводити тестування на тваринах.

Дана космецевтика є повністю безпечною для здоров'я, тому що не містить у своєму складі консервантів, ароматизаторів та іншої хімії. Її зберігання забезпечується шляхом температурного режиму та ретельною обробкою використовуваної сировини.

Де IsNtree купити в Україні.

Косметику IsNtree купити в Україні досить проблематично, оскільки ми вже говорили, що цей бренд ще маловідомий у нашій країні. Але у нас для вас приємні новини – наш інтернет-магазин почав завозити та продавати космецевтику цієї торгової марки. Тепер придбати її не складе жодних труднощів. Вибирайте, замовляйте і ваше відображення у дзеркалі найближчим часом вас приємно здивує!

Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream

To Top