logo

Iunik

Iunik
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Iunik: інноваційна косметика Південної Кореї.

Це бренд спочатку привернув увагу в усьому світі завдяки цікавій назві. Кожна літера має сенс і є частиною формули – Я(I) = унікальність(U) + натуральність(N) + інгредієнти(I) × інновації (Know-how). Продукція цієї торгової марки повністю екологічна та безпечна!

Iunik Propolis Vitamin Eye Cream

Косметичні засоби Iunik купити прагнуть ті, хто вважає за краще використовувати натуральні засоби для боротьби з віковими змінами шкіри. І це правильно, адже компанія використовує мінімум активних речовин, але у великій концентрації. Це ефірні олії, рослинні екстракти та мінерали, які не викликають алергії. Вони благотворно впливають на дерму, повертаючи їй молодість та пружність.

Де купити косметику IUNIK в Україні?

Інтернет магазин New Skin є офіційним дистриб'ютором корейської косметики компанії-виробника. Це дозволяє здійснювати прямі поставки брендових косметичних засобів у нашу країну та пропонувати найбільш доступну на iUNIK ціну в Україні.

Iunik Rose Galactomyces Essential Toner

Також сайт newskin.com.ua дарує багато переваг своїм покупцям:

  • Надає повний асортимент продукції, радує новинками;
  • Працює завжди, а значить, покупку можна зробити в будь-який час;
  • Здійснює швидку доставку навіть у найвіддаленіші куточки України.

Відвідувачі спеціалізованого інтернет-магазину косметики можуть розраховувати на повноцінну консультацію. Менеджери докладно розкажуть про кожну позицію в каталозі. Вони допоможуть підібрати засіб для догляду за шкірою та купити IUNIK, не витрачаючи вашого вільного часу та зайвих грошей.

Переваги корейської косметики

Продукція бренду призначена для ефективного захисту шкіри від вікових змін. Класична доглядова косметика має швидкий, але короткостроковий ефект. Продукція, створена південнокорейськими фахівцями в лабораторіях, навпаки, діє тривалий час, м'яко впливаючи.

Iunik Lime Moisture Mild Peeling Gel

Косметичні засоби IUNIK купити в Україні прагнуть і молоді дівчата. Унікальні гелі, креми маски чудово зберігають пружність, дозволяють швидко позбутися різних дефектів – почервоніння, акне, чорних крапок. Вони не дають утворюватися передчасним зморшкам, добре захищають від УФ-випромінювання, насичують шкіру активними корисними речовинами.

To Top