logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-MPW

Ензимна пудра з полином Isntree Mugwort Calming Powder Wash

Ензимна пудра з полином Isntree Mugwort Calming Powder Wash 5 5 5 1

Ензимна пудра для обличчя з полином Isntree Mugwort Powder Wash - це чудовий засіб, що дозволяє доглядати за шкірою будь-якої жінки. Підходить для повсякденного використання та не викликає проблем зі шкірою.

Основне завдання даної пудри полягає в тому, щоб допомогти швидко та безпечно видалити мертві клітини шкіри, а також позбутися сальних пробок, відновити pH шкіри та повернути природний вигляд. Все це завдяки складу цього засобу.

Special Price 490,00 ₴ Regular Price 599,00 ₴
Об’єм
15 мл.

Що є у складі?

Першим варто зазначити, що ензимна пудра для вмивання з Кореї Isntree Mugwort Powder Wash має у своєму складі папаю. Вона допомагає розщепити кератин, за рахунок чого відмерлі клітини швидко видаляються. До того ж сальні пробки зникають назавжди.

Полин у свою чергу допомагає регулювати секрецію залоз, знижує ймовірність запалення, почервоніння, надає бактерицидні властивості, стимулює оновлення і не тільки.

Окрім цього, у складі можна зустріти і морську сіль. Вона дає ті необхідні мінерали та мікроелементи, які допомагають безпечно видалити мертву шкіру. Також допомагає вилікувати акне.

Ензимна пудра для обличчя з полином Isntree Mugwort Powder Wash використовується на регулярній основі в тому випадку, якщо жінка хоче оновити шкіру, звузити пори, зробити гладку шкіру, зменшити пігментацію і не тільки.

Виготовляється у спеціальних стиках, що запобігає розвитку гігієнічних захворювань. Підходить для використання щодня, якщо розбавляти з невеликою кількістю води.

Купити товар можна у магазині New Skin

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити ензимну пудру для обличчя з полином Isntree Mugwort Powder Wash у Києві та Україні. Магазин буде радий надати високу якість продукції, привабливу вартість, надійність, гарантію та відмінний асортимент товару.

Жіноча краса вимагає постійного догляду, тому звернувшись до магазину, ви можете отримати найкращий товар. Приємних покупок!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Жирний блиск
Тип засобу
ензимна пудра
Об'єм
15 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування
To Top