logo
Немає у наявності
Артикул
Csrx-CCP-04

Ензимна пудра Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder 0.4 г.

Якщо Ви ще не знайомі з новинкою у світі професійного догляду за шкірою всіх типів та віків, але вже незадоволені ефектом від скрабів і знаходитесь у пошуках чудо-засобу для очищення та відлущування відмерлих клітин епітелію – спробуйте ензимну пудру Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder у мініатюрі 4 гр.

Special Price 23,00 ₴ Regular Price 50,00 ₴
Об’єм
0.4 г.

Капсула-блістер містить достатньо порошку для одноразового застосування, але Ви відразу помітите зміни та оціните результат – шкіра засяє чистотою, рельєф стане гладким, риси виразнішими за рахунок збільшення еластичності тургору, з'явиться почуття легкості. Ніякого дискомфорту у вигляді печіння, почервоніння та сверблячки як часто буває після хімічних пілінгів та мікродермабразії – лише задоволення та впевненість у власній красі, як після салону.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Тонкощі використання

Пудра діє не як сухий скраб, і не як скатка-пілінг, і тим більше не як тонік, що очищає - вміст блістера Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder висипається на долоню, додається тепла вода і змішується до однорідної консистенції. Вже потім масу наносять на очищену суху шкіру, масажують протягом 2-3 хвилин і змивають водою.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

У цьому її головні плюси — швидко, комплексно та без пошкоджень.

Жирна шкіра потребує більш глобального очищення — за це несуть відповідальність ліпаза та протеаза — відлущуючи, очищаючи та звужуючи пори, усуваючи жирний блиск та запалення.

Центелла закріплює результат рясним виробленням колагену та ущільненням сполучних тканин, щоб вирівняти мікрорельєф, зашліфувати тургор, подарувавши йому здорове сяйво та гладкість.

Одноразові капсули Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder незамінні в дорозі, щоб не займати місце в багажі, але завжди виглядати на 100%.

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder

Він може стати Вашим!

Цей продукт - справжній must have для любительок експрес-догляду із щільним графіком та проблемною шкірою, випробувати цей чудодійний засіб магазин корейської косметики New Skin пропонує вже зараз! Під час дії акції купити ензимну пудру з Кореї — вигідно і практично, адже за нею не доведеться нікуди ходити, Ваше замовлення приїде точно за вказаною адресою до будь-якої точки України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
ензимна пудра
Об'єм
0.4 г.
Призначення
Очищення, Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top