logo
Немає у наявності
Артикул
PY-ET-200

Есенційний зволожуючий тонер Pyunkang Yul Essence Toner 200 мл.

Есенційний зволожуючий тонер Pyunkang Yul Essence Toner 200 мл. 1 5 5 1

Ті, хто оцінив міні-версію тонера на безводній основі Pyunkang Yul Essence Toner, з радістю скористаються максимальним форматом засобу преміум-класу обсягом 200 мл.

Special Price 718,00 ₴ Regular Price 1 070,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Особливу увагу виробник приділив складу, оскільки сам є власником клініки і знає, що найцінніше для шкіри знаходиться в самій природі, тому есенція не містить хімічних сполук, ароматизованих ароматів і барвників.

Гіпоалергенній, чутливій дермі припаде до смаку такий дбайливий, ефективний догляд, який подарує почуття легкості, свіжості та зволоження на цілий день під шаром декоративної косметики.

Купити Pyunkang Yul Essence Toner

"Зелена" формула краси

У тонері-есенції Pyunkang Yul Essence Toner органічно все – від упаковки, пляшки з синього переробленого пластику і до останнього компонента, яких тут помітно менше, ніж в аналогічних продуктах, але їх комплексна дія потужно відображається на зовнішньому та внутрішньому стані дерми.

За основний діючий агент взято корінь астрагалу, що відрізняється високими зволожуючими, відновлюючими та загоювальними властивостями.

Омертвілі клітини дбайливо зчищаються з поверхні, не травмуючи шкіру, дозволяючи всім мікроелементам швидко проникнути всередину, щоб відновити ph-баланс і наситити вітамінами.

Корисні речовини розгладжують мікрорельєф, тонізують та пробуджують, прискорюючи природну регенерацію. Щоб зберегти почуття зволоження в корейському тонері Pyunkang Yul Essence Toner присутній аргінін, що сприяє виробленню колагену та активної мікроциркуляції, а гександиол не дає розмножуватися бактеріям та губить їх.

Як результат – чиста, сяюча здоров'ям шкіра та її щаслива володарка.

Pyunkang Yul Essence Toner купити

Час за покупками!

Очищення та зволоження - два обов'язкові етапи догляду, особливо за чутливою комбінованою шкірою, і якщо купити корейський тонер комплексного впливу Pyunkang Yul Essence Toner в інтернет магазині корейської косметики New Skin, то результат не забариться.

Ви заощаджуєте час з ранку за рахунок миттєвого ефекту, а ми бережемо Ваші сили та бюджет! Нова ціна та швидка доставка по всій Україні – наші бонуси для Вашої краси!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження
To Top