logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-CSAHAE

Есенція з AHA-кислотами Isntree Chestnut AHA 8% Clear Essence

Есенція з AHA-кислотами Isntree Chestnut AHA 8% Clear Essence 1 5 5 1

На жаль, шкіра сама по собі не здатна оновлюватися з тією ж швидкістю, з якою на неї впливають негативні фактори внутрішнього та зовнішнього характеру. Щоб зберегти не лише візуальну молодість, а й здоров'я внутрішніх шарів необхідно використовувати багатоступінчастий догляд.

Special Price 572,00 ₴ Regular Price 899,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Легка Корейська есенція для обличчя з AHA-кислотами Isntree Clear Skin 8% AHA Essence - 2 етап зволоження після тонера або гелю для вмивання. Рідка консистенція на водній основі наповнена необхідними для дерми речовинами працює не тільки на поверхні, а й у клітинній структурі, гарантуючи доглянутий вигляд, як після дорогих салонних процедур.

Результат, в який закохаєшся!

Активна формула корейської есенції Isntree Clear Skin 8% AHA Essence посилена гліколевою та молочною кислотами у концентрації 4% кожна – це високий показник, який характерний для доглядової косметики люкс-сегменту.

Особливо ефективна дія гелю помітна на пігментованих ділянках — вже після першого застосування значно знижується інтенсивність кольору та локалізація, накопичуючись у клітинах нормалізується вироблення меланіну і згодом обличчя набуває матовості, рівного рельєфу та гладкості.

Aha-кислоти надають ефект делікатного, не травматичного навіть для чутливої ​​шкіри пілінгу – очищають пори, виводять токсини та розчиняють ороговілі клітини. Екстракт огірка, гінкго білоба та алое віра сприяють швидкій регенерації, зняттю почервоніння, набряклості та тьмяності шкіри. Пантенол м'яко заспокоює, а гіалурон суворо стежить за молодістю та еластичністю тургора.

Не мрійте – замовляйте!

Настав час переконатися, що гарна шкіра в домашніх умовах - це не міф. Для цього потрібно зробити три кроки - оформити покупку есенції для обличчя Isntree Clear Skin 8% AHA Essence в інтернет магазині корейської косметики New Skin, забрати товар за вказаною адресою в будь-якій точці України та спробувати один раз, щоб стати її фанатом назавжди!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Відлущування, Відбілювання
To Top