logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
MP-RLFCE

Есенція з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto First Collagen Essence

Есенція з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto First Collagen Essence 2 5 5 1

З проблемою сухості шкіри стикається кожна представниця прекрасної статі, але — у різний час. І в боротьбі за цілющі краплі вологи для змученої дерми, що втратила одразу красу та пружність в хід йдуть усі способи, аж до травматичних косметологічних процедур. Корейська есенція з лактобактеріями та колагеном Medi-Peel Red Lacto First Collagen Essence діє миттєво, зберігає ефект надовго, дбайливо ставиться до шкіри та не потребує особливих зусиль у застосуванні.

Special Price 675,00 ₴ Regular Price 1 390,00 ₴
Об’єм
140 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Достатньо наносити на чисте сухе обличчя невелику кількість зволожуючої рятувальної піни з флакона з дозатором та легкими поплескуваннями "вбити" в шкіру. Після повного вбирання можна наносити тональний засіб — Ви відразу помітите, що воно лягатиме рівніше і довше протримається.

Чудо-склад та гарантований ефект

На поверхні шкіри є своя мікрофлора, яка часто порушується через зовнішні негативні фактори або нестачу вітамінів — лактоферменти у складі есенції-мусу Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence відповідають за здорове середовище та придушення діяльності шкідливих мікроорганізмів. Поліпшується захисна функція, що уповільнює процеси старіння та проникнення токсинів усередину клітин.

Невидимий бар'єр з біфідобактерій не дає радикалам, ультрафіолетовим променям і забрудненням витончати шкірний покрив і забивати пори.

Потужний комплекс Anti-Sebum усуває ознаки проблемної комбінованої шкіри – пропадає жирний блиск, сліди анке стають менш помітними, камедони втрачають почервоніння і повністю зникають при регулярному використанні вранці пінки Medi-Peel Red Lacto First Collagen Essence.

Амінокислоти підтримують еластичність шкіри, колаген зберігає молодість і перешкоджає появі зморшок, а пептиди нового покоління SYN-COLL запускають посилену регенерацію, заповнюючи порожнечі новими клітинами і тим самим підтягуючи овал обличчя.

Якість – на першому місці!

Ми ніколи не ризикуватимемо здоров'ям своїх клієнтів, і в нашому інтернет-магазині представлені тільки оригінальні товари — корейська есенція Medi-Peel Red Lacto First Collagen Essence не має аналогів на вітчизняному ринку і приїхала безпосередньо з південнокорейської лабораторії бренду. Ви можете переконатися в ефективності особисто, встигнувши замовити засіб за вигідною ціною на сайті корейської косметики з доставкою до будь-якої точки України!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Відновлення мікробіома, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
140 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Відбілювання
To Top