logo
Немає у наявності
Артикул
MP-VE08

Киснева есенція з пептидами та вольюфіліном Medi-Peel Peptide 9 Volume Essence

Киснева есенція з пептидами та вольюфіліном Medi-Peel Peptide 9 Volume Essence 2 5 5 1

Час біжить набагато швидше, ніж здається, а жінки максимально болісно сприймають вікові зміни. Зупинити це неможливо, так закладено біологічно, але посперечатися з природою і продовжити молодість зможе киснева есенція Medi-Peel Peptide 9 Volume Essence.

Special Price 1 175,00 ₴ Regular Price 1 550,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Це категорично налаштований проти в'янення жіночої краси засіб має потужний склад та доведену ефективність. Особлива текстура перетворюється на пухирчасту маску при зіткненні з киснем, а потім трансформується в маслянисту сироватку, встигаючи за кілька етапів наситити, оздоровити, зволожити, проникнути в глибокі епітеліальні шари і поставити на паузу всі процеси старіння.

Таємниця секретного компонента

У складі корейської есенції для обличчя Medi-Peel Peptide 9 Volume Essence, згідно з найкращими традиціями бренду, зібрані максимально ефективні anti age агенти, а їхня кількість просто вражає. Кожен з них крім унікальних особистих якостей вступає в контакт з іншими компонентами, від чого і відбуваються такі феноменальні і одночасно помітні зміни. Створений шляхом витяжки з кореня гарденії волюфілін унікальний — він уміє підпорядковувати собі ліпіди, і знаходячи витончені місця в матриксі, направляє їх туди. Там вони ущільнюють дерму, прибираючи в'ялість, моделюючи овал і заповнюючи зморшки. Колаген і гіалурон необхідні для запобігання дефіциту вологи, комплексного живлення та підтримки еластичності тургору. Ніацинамід знімає запалення, прибирає набряклість, освітлює пігментні плями, а за рахунок легкого гріючого ефекту прискорює кровообіг, тренуючи гнучкість стінок капілярів.

Бетаїн в есенції Medi-Peel Peptide 9 Volume Essence служить провідником корисних речовин, допомагаючи їм швидше займатися та розпочати роботу. Алантоїн потрібен для пом'якшення шкіри, а лактобактерії стежать за Ph та мікрофлорою, створюючи позитивне середовище для оновлення та регенерації клітин. Ялівець – ефективний антиоксидант, камелія – повертає рівний матовий тон, арганова олія дарує доглянутий вигляд навіть зрілій шкірі.

Час не чекає!

Є один секрет молодості — щоб її продовжити, треба почати зберігати її якомога раніше! І ми радимо Вам не зволікати, а купити чарівну есенцію-скульптор Medi-Peel Peptide 9 Volume Essence у професійному магазині косметики з Кореї New Skin. До краси свого обличчя Ви отримаєте кілька бонусів – консультацію від наших фахівців, акційну пропозицію та доставку не лише по столиці Києву, а й по всій території України!

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top