logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-CBHAPCBM

Киснева маска від чорних крапок Some By Mi Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask

Киснева маска від чорних крапок Some By Mi Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask 1 5 5 1

Ніколи ще очищення шкіри не було таким простим, легким і приємним, як за допомогою маски Some By Mi Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask. Активна піна приємно холодить шкіру, а дрібні кисневі пухирці насичують необхідними для здорової дерми речовинами, паралельно витягуючи усі забруднення.

Special Price 592,00 ₴ Regular Price 850,00 ₴
Об’єм
120 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Такий інноваційний догляд з Азії підходить навіть найвибагливішій шкірі, підлаштовуючись під її характер та потреби.

Густа консистенція перетворюється на пухнасту хмару, що ефектно справляється з чорними точками на обличчі, закупореними тональними засобами та косметикою порами, жирним блиском і нерівним тоном. Приємна за відчуттями процедура приносить не лише видимий зовнішній результат, а й дарує внутрішнє задоволення.

Киснева bubble бомба!

Це просто справжня знахідка для любителів ефективного догляду з тонкою дермою, що гостро реагує на скраби і пілінги. Засіб Some By Mi Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask з вугіллям знаходиться у зручному флаконі з дозатором – видавлюєте потрібну кількість і наносите на обличчя, а далі розумна формула зробить все сама! Шкіру не потрібно терти, травмуючи чутливий верхній шар, максимум – легкий масаж, для щільнішого контакту.

Каолін або біла глина — джерело цінних мікроелементів кремнію, алюмінію та марганцю. Вони ідеально підходять для жирної шкіри, налагоджуючи секрецію сальних залоз. Поліпшується мікроциркуляція та метаболізм у клітинах, помітно покращується загальний стан, з'являється тонус. Деревне вугілля – природний абсорбент і антиоксидант, який бере на себе роботу з позбавлення від токсинів, пилу, надлишку себуму, що накопичилися.

Екстракти центели, чайного дерева та полину знезаражують, загоюють та знімають запалення, навіть під час загострення на тлі гормональних змін. Глутатіон сприяє делікатному освітленню, зменшенню слідів акне, появі гарного здорового тону. В екстракті яблука містяться фруктові кислоти, які вміють тонізувати та омолоджувати.

Станемо гарними разом?

Це простіше, ніж може здатися на перший погляд! Все, що потрібно зробити – це купити бабл-маску Some By Mi Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask через замовлення у брендовому інтернет-магазині New Skin з оформленням доставки в будь-який куточок України у два кліки! Ми перевіряємо особисто кожну відправку, щоб Ви отримали задоволення від співпраці та стали нашими постійними клієнтами!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
120 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top