logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CS10mini

Колагеновий нічний крем Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream 10ml mini

У корейському кремі-масці Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream 10Ml Mini-формату сконцентровано необхідну кількість гідролізованого колагену, що заповнює дефіцит свого. Аденозин, гіалурон, ніацинамід та алантоїн комплексно омолоджують, повертають еластичність на клітинному рівні, зволожують та живлять.

Special Price 249,00 ₴ Regular Price 395,00 ₴
Об’єм
10 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Супер сила проти віку!

Як би ми не хотіли, біологічне старіння організму є незворотним. І якщо візуальні прояви легко маскуються коректорами та правильно нанесеним макіяжем, то зсередини процеси лише набирають обертів. Виправити ситуацію може своєчасний догляд — корейський крем із колагеном Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream 10Ml Mini працює вночі, поки Ви міцно спите. Науково доведено, що уві сні процеси, що оновлюють клітини, працюють у посиленому режимі. А за допомогою десяти антивікових компонентів починають відраховувати час назад, включаючи безлімітний трафік молодості.

Крем-лазер замість пластики!

З зрозумілих причин основним діючим компонентом корейського крему з колагеном Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream 10Ml Mini став колаген – головний зв'язуючий елемент, що забезпечує пружність дерми та підтягнутість овалу з урахуванням проблемних зон: вилиць, носогубних складок, шиї. З віком та під впливом негативних зовнішніх факторів його вироблення падає до критичного рівня і в один момент промальовуються зморшки, з'являється в'ялість, посилюється пігментація та почуття сухості перетворюється на вірного супутника.

На допомогу їм підібрані натуральні рослинні екстракти — заспокійливі ромашка і шавлія, тонізуюче та антиоксидантне листя базиліка, кора білої верби, що знімає запалення, пом'якшують і відновлюють олії насіння льону та мигдалю. Троянда делікатно відбілює, лактобактерії зберігають необхідний рівень ph, а колоїдне золото та молекули шовку завершують програму anti age, стираючи заломи та роблячи шкіру гладкою та доглянутою.

Ми оголошуємо акцію!

В нашому інтернет-магазині корейської косметики New Skin зараз купити корейський крем Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream 10Ml Mini у мініатюрній версії вигідно як ніколи – максимальна знижка нікого не залишить байдужим! А крім цього ми пропонуємо безкоштовну консультацію та допомогу у підборі засобів від наших професіоналів. І ніхто і не скасовував безкоштовну доставку по всьому Києву та Україні при замовленні від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Купероз
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
10 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top