logo

Гідрофільний бальзам

У даному розділі представлені найкращі корейські гідрофільні бальзами, які дбайливо та ефективно очищають обличчя. Вся продукція пройшла перевірку за складом та 100% оригінальна.

Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейський гідрофільний бальзам

Про те, як важливо видаляти косметику з обличчя, знає кожна дівчина. Але не всі знають, як це робити якісно, ​​не завдаючи шкоди шкірі та домагаючись найкращого результату очищення. У корейській системі догляду за обличчям є поняття двоетапного очищення і саме такий підхід до демакіяжу слід запозичити кожній українській красуні.

Все частіше косметологи радять не лінуватися та вдаватися до двоетапного очищення шкіри, коли потрібно зняти макіяж. Умивання "в два заходи" передбачає використання двох різних продуктів – одного для зняття косметики, а іншого безпосередньо для вмивання. Перший етап найважливіший, адже сучасну стійку косметику зняти не так легко, як здається. У цьому допомагають особливі продукти – міцелярна вода, гідрофільна олія або очищаючі гідрофільні бальзами.

корейський гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm

Саме корейський гідрофільний бальзам купити слід тим, хто стикається з сухістю та роздратуванням після демакіяжу іншими продуктами. Такий засіб не тільки якісно розчиняє стійку косметику, але й додатково харчує епідерміс, підживлюючи його корисними речовинами.

Очищувальні бальзами вигадали саме в Кореї, після чого вони стали популярними і в інших країнах. Однак вам однозначно варто спробувати та замовити корейський гідрофільний бальзам – ціна, якість, корисний склад, ефективність та безпека таких засобів славиться у всій beauty-індустрії.

Купити корейський очищувальний бальзам зараз вирішується не кожна дівчина, оскільки на українському ринку цей продукт тільки набуває популярності. Але варто лише одного разу спробувати цей засіб, щоб зрозуміти наскільки він прекрасний. Особливо він добре показує себе взимку, коли шкіра потребує не тільки ретельного очищення, а й додаткового живлення та догляду.

Гідрофільний бальзам із Кореї – що це?

Як і гідрофільна олія, цей засіб прийшов до нас з азіатського ринку краси. Відрізняється він від масла більш щільною, густою, практично восковою текстурою, а працює за тим же принципом – жир розчиняє жир. Всупереч помилкам, очищення за допомогою бальзаму підходить власницям практично всіх типів шкіри, навіть жирної та проблемної.

Дівчата зі шкірою, схильною до висипань, часто побоюються використовувати косметику на олійній основі. Насправді дуже навіть дарма, адже шкірне сало, воно ж себум, це по суті жир, який краще розчиняється саме в ліпомістовному середовищі, тоді як лужні засоби не тільки гірше справляються з цим завданням, але й при цьому ушкоджують захисну мантію шкірного покриву. Той самий принцип і з макіяжем – жир ефективніше розчиняє жирні компоненти косметики, а також проникаючи в пори, вимиває звідти весь бруд.

Найбільше таке очищення сподобається дівчатам із чутливою сухою шкірою, а також тим, хто використовує стійкі щільні тональні креми, туші, рідкі тіні та інші продукти, які складно піддаються демакіяжу.

Кому підходить корейський очищувальний бальзам?

Heimish All Clean Balm корейський гідрофільний бальзам фото

Корейський гідрофільний бальзам в Україні може мати володарка будь-якого типу шкіри. Такі засоби можуть бути універсальні, або спеціально розроблені з урахуванням особливостей сухої, жирної, чутливої, схильної до подразнень або запалень шкіри. Залежно від типу шкіри, під який розроблений бальзам, до складу будуть додані доглядаючі компоненти, спрямовані на вирішення певних проблем, а також ніяк не шкодять шкірному покриву.

На гідрофільний бальзам з Кореї ціна залежить від виробника та багатства складу. Так засоби для сухої та зневодненої шкіри додатково збагачують цінними маслами, які глибоко живлять дерму, борються із втратою вологи, відновлюють ушкодження та видаляють лущення. У продукти для проблемної та жирної шкіри додають антисептичні та заспокійливі компоненти, які допомагають справлятися з висипаннями, наприклад, екстракт алое або олія чайного дерева.

Особливості текстури корейських очищаючих бальзамів для обличчя

Щоб чаклунство відбулося, щільну мазь потрібно наносити виключно на суху шкіру. Його не потрібно милити з водою або наносити вже на мокре обличчя – тільки сухими руками по сухій шкірі. Від тепла тіла він починає танути та легко розподілятися по всій поверхні обличчя.

На ринку існує багато видів таких засобів: одні при контакті з водою перетворюються на емульсію, інші утворюють пінку. Так як основа такого очищаючого продукту – це перш за все масло, використовувати його в тих випадках, коли вам не потрібно змивати макіяж, сенсу немає. Це альтернатива молочку для демакіяжу, гідрофільній олії та міцелярній воді.

Така щільна текстура дуже економічно витрачається – досить невеликої кількості засобу, щоб його вистачило для якісного демакіяжу. Якщо ви раніше не користувалися подібним продуктом і не знаєте, чи сподобається вам подібне очищення, в магазині косметики New Skin пропонує замовити пробник гідрофільного бальзаму об'ємом 5-10 мл. Такої кількості буде достатньо, щоб оцінити якість та комфортність очищення. Якщо вам сподобається, очищувальний корейський гідрофільний бальзам замовити можна в повнорозмірному обсязі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Гідрофільний бальзам із Кореї Heimish All Clean Balm

Як правильно використовувати корейський очищувальний бальзам?

Оскільки для багатьох цей продукт незвичний, використання його у повсякденному ритуалі очищення може бути неефективним. Тому якщо ви вирішили корейський очищувальний бальзам купити в інтернет-магазині «New Skin», буде корисно дізнатися, як же все-таки правильно використовувати цей унікальний засіб, щоб він якісно видалив весь макіяж:

  1. За допомогою чистої лопаточки наберіть невелику кількість, щоб вистачило для розподілу по всьому обличчю. Не рекомендується набирати продукт руками, щоб у баночці не накопичувалися бактерії;
  2. По сухій шкірі акуратно розподіліть засіб і ретельно масажуйте протягом 2-4 хвилин, доки не побачите, що вся косметика добре розчинилася. Не лякайтеся, що обличчя буде брудним від туші, тонального крему та іншої косметики. Завдяки особливій формулі продукту, бруд не закупорює пори;
  3. Змочіть руки водою та вологими долонями почніть протирати обличчя. Так масляна субстанція перетвориться на пінку або емульсію, після чого буде дуже легко змити всю косметику з обличчя. Ефект цього очищаючого засобу схожий на гідрофільне масло, яке при контакті з водою теж перетворюється на пінку;
  4. Залишки макіяжу можна зняти за допомогою вологого теплого рушника або спеціальної ганчірочки з мікрофібри. Але найкраще добре вмитися проточною водою;
  5. Не забувайте, що демакіяж – це лише перший етап очищення. Після цього слідом йде гель або пінка, щоб повністю очистити шкіру, не залишивши забрудненням можливості забивати пори. Тільки так очищення буде повним, після чого наступні етапи догляду діють ефективніше.

Корейський гідрофільний бальзам в Україні

Якщо ви цікавитеся темою корейського догляду і любите пробувати нові продукти для обличчя, тоді вам варто спробувати корейський гідрофільний бальзам - купити його ви можете вже зараз, оформивши швидке замовлення в інтернет магазині косметики «New Skin». У нас ви зможете замовити засоби із доставкою по всій Україні. У нас представлена лише якісна оригінальна продукція, завдяки чому ви зможете не побоюватися нарватися на підробку.

To Top