logo

Сироватка для обличчя

На нашому сайті представлені оригінальні корейські сироватки для обличчя, які підібрані професійними косметологами. Усі товари мають сертифікати якості, а також склади, що працюють.
Asc

Позиції 1-12 з 148

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

Позиції 1-12 з 148

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Сироватка для обличчя з Кореї

Цей засіб можна по праву вважати «зіркою» догляду. Оскільки вона здатна витягнути весь догляд тільки сама. Навіть якщо все інше буде базовим, то вона може самостійно вирішити поставлене перед нею завдання.

Сироватка для обличчя з Кореї

Тому вважається, що корейська сироватка є монозадачным продуктом, де головний інгредієнт, перебуваючи у великій концентрації, активно і успішно вирішує одну, максимум 2, поставлені перед ним завдання. Тому купити корейську сироватку для обличчя варто, якщо у Вас є над чим працювати.

Чи всім вони потрібні? Багатьом, але не всім. Якщо у Вас нормальна шкіра та Вас не турбує абсолютно ніяка проблема, то цілком можна обійтися базовим зволожуючим доглядом, що складається з правильного очищення, тоніка, захисту від сонця тощо.

Особливості корейських сироваток для обличчя

Сироваткою корейською називають особливий косметичний продукт, який має високу концентрацію активів у складі. Тут можна зустріти ті ж діючі речовини, що і в кремах для обличчя, тільки їх вміст буде в кілька разів більшим. Формула сироватки з Кореї має легку рідку текстуру, яка швидко вбирається і вже після першого застосування може продемонструвати помітний результат.

У корейській косметиці сироватка у своєму складі має близько 70% активних компонентів, у той час як їх вміст у кремі не часто перевищує 10%, а все інше займають плівкоутворювачі, загусники, силікони, емульгатори та інші не найкорисніші речовини для шкіри .

Сироватка корейська практично завжди має легку гелеву консистенцію. У складі відсутні жири, тому можна сміливо сказати, що її вибирають не за типом шкіри, а за її станом. Тобто виділяють основне завдання, яке необхідно вирішити і для його вирішення вибирають певний інгредієнт, що знаходиться найчастіше на початку складу, що свідчить про його велику концентрацію і, як наслідок, швидку дію.

Сироватки корейські для обличчя можна розділити на такі групи:

  • Зволожуючі;
  • Себорегулюючі;
  • Для боротьби з акне;
  • Освітлювальні;
  • Вирівнюючі тон та рельєф шкіри;
  • Антивікові.

Зволожуючі можна застосовувати з раннього віку, оскільки вони, по-перше, не мають ні протипоказань, ні наслідків, а по-друге, зволоження надмірним не буває.

У їх склад зазвичай входять хумеканти, — це речовини, що мають велику гігроскопічність і здатні притягнути кількість вологи в рази більше, ніж їх об'єм, а також утримати її в глибоких шарах епідермісу.

Тому, якщо Ви бажаєте зволожити свою шкіру, ми рекомендуємо купити сироватку для обличчя з Кореї з гіалуроновою кислотою.

До найпоширеніших себорегулюючих компонентів можна віднести ніацинамід, вітамін А, він же ретинол, а також саліцилову кислоту.

Люди, які страждають від акне повинні звернути увагу на сироватки з Кореї, у складі яких є про і пребіотики, ретинол, центелла азіатська, цинк, саліцилова та азелаїнова кислоти.

До освітлювальних компонентів можна віднести арбутин, глутатіон, ніацинамід, транексамову, койєву та азелаїнову кислоти.

корейська сироватка для обличчя

Також тим, хто страждає від нерівномірного, тьмяного кольору обличчя з наявними пігментними плямами, ми рекомендуємо купити корейську сироватку з вітаміном С. Відмінно вирівнюють тон і рельєф шкіри вітамін С, ретинол, АНА-кислоти, тобто ті інгредієнти, що відлущують омертвіння. Антивікова сироватка для обличчя – корейська косметика, яка містить здебільшого пептиди, фактори росту, ретинол, вольюфілін, колаген, а також АНА-кислоти.

Як Ви бачите, цих продуктів є безліч і щоб не розгубитися та купити сироватку для обличчя з Кореї в Україні – може знадобитися допомога професійного консультанта, який працює в інтернет-магазині New Skin. Наші фахівці грамотно підберуть для Вас те, що підходить Вам найкраще.

Відмінність сироватки для обличчя корейської від крему

Для багатьох корейська сироватка – це новинка, тому їм складно зрозуміти, чи потрібна вона і чи замінює вона крем. Для початку варто розуміти, що сироватка для обличчя з Кореї – це засіб із високовідсотковим вмістом активів, властивості яких спрямовані на вирішення якоїсь важливої ​​проблеми шкіри, іноді кількох. Це може бути боротьба з пігментацією, поліпшення пружності та еластичності, омолодження, усунення акне, активізація регенерації клітин, надання тонусу та сяйва та багато іншого.

У свою чергу крем – це комплексний універсальний продукт для догляду за шкірою. Він може мати різну щільність і формат випуску, але в будь-якому випадку працює на верхніх шарах шкіри і комплексно благотворно впливає на стан епідермісу. Застосування його дозволяє компенсувати нестачу дерми у живленні та зволоженні.

Відмінність сироватки для обличчя з Кореї в тому, що вона працює в глибших шарах дерми. Найчастіше її підбирають не за типом шкіри, а за наявними проблемами. Так, наприклад, якщо у вас розширені пори, є сліди від прищів і нерівності рельєфу, допоможе спеціальна корейська сироватка для обличчя на основі равлика муцину, центели азіатської, кислот, пептидів або алантоїну.

Сироватка - корейська косметика, яка призначена для інтенсивного глибокого догляду за шкірою, тому її застосування часто призначається курсами, а не на постійній основі, як у крему. Вона має дуже економічну витрату, тому що для всього обличчя вистачає пари крапель.

Переваги сироватки з Кореї

Потужність та ефективність говорить про те, що це артилерія у системі догляду за шкірою. Наукові лабораторії розробляють високоефективні формули з великим вмістом натуральних активних компонентів, завдяки чому вона популярна у всьому світі. У системі догляду це must-have, який використовують нарівні із сонцезахистом.

купити корейську сироватку для обличчя

Глибоке зволоження, насичення корисними вітамінами, спрямоване лікування та покращення наявних проблем – все це властиве цьому дивовижному корейському продукту. Корейську сироватку для обличчя слід використовувати у комплексі з іншими продуктами, що дозволить покращити ефективність всього догляду. Можна виділити чимало переваг корейського серуму для обличчя, що пояснює його популярність навіть серед українських красунь:

  • Комплексна і локальна дія – призначена для активного усунення однієї або кількох проблем зі шкірою, проте решта догляду в цей же час демонструватиме помітний сприятливий вплив на загальний стан епідермісу, його сяйво, зволоженість, рівний тон , вирівнювання текстури, усунення дрібних зморшок та інше;
  • Висока ефективність – велика кількість активних компонентів та вдало складена формула працюють на максимальний ефект від застосування;
  • Простота використання – вона висококонцентрована, зазвичай знаходиться у зручних флакончиках з піпеткою або дозатором. Усього пари крапель вистачає, після чого сироватку з Кореї запечатують кремом, щоб не було відчуття жирності чи липкості;
  • Помітний результат – вона дає видимий результат покращення стану шкіри вже після перших застосувань. Після певного періоду можна помітити істотні зміни на краще;
  • Практичність – завдяки економічній витраті одного флакона вистачить на довгий час.

Купити корейську сироватку для обличчя

Перш ніж купити корейську сироватку, давайте розберемося, як правильно ними користуватися.

По-перше, треба знати, які інгредієнти використовуються лише у вечірній рутині. До них відносяться ретинол, АНА-кислоти, а також кисла форма вітаміну С у великих концентраціях. А краще, щоб уникнути появи пігментних плям, користуватися ними виключно з жовтня до квітня, коли сонце менш активно.

По-друге, треба запам'ятати, що вона складається з низькомолекулярних компонентів, тому вони так само легко випаровуються з поверхні шкіри, як і проникають до неї. Для того, щоб цього не відбувалося корейську сироватку необхідно завжди закривати кремом. Виняток становлять продукти, у яких вже є оклюзивні речовини, здатні створити невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровування активів. Однак, якщо Ви недостатньо добре знаєтеся на складах, то краще дотримуватися цього правила завжди.

По-третє, оскільки серум – досить активний засіб корейської косметики, то її достатньо нанести в кількості 2-3 краплі.

корейська сироватка Medi Peel Bortox

По-четверте, потрібно вивчити активи, які між собою не поєднуються і ніколи не використовувати їх у рамках одного догляду. До таких активів відносяться АНА-кислоти та ретинол. Так як обидва мають високу дратівливу здатність, то використовувати їх краще, чергуючи днями. А, наприклад, пробіотики не товаришують і з кислотами, і з ретинолом.

Також недоцільно застосовувати в одній рутині, що мають різний РН. Так, наприклад, РН засобів з АНА-кислотами дорівнює 3,5 а пептиди працюють при рівні РН не менше 8. Таким чином, кисле середовище від використання кислот просто нейтралізує дію пептидів.

Також важливо знати, що багато інгредієнтів мають накопичувальний ефект і для того, щоб побачити результат від їх застосування, має пройти 2-3 місяці. До таких компонентів відносяться ретинол, пептиди, койєва кислота та інші.

Купити сироватку для обличчя з Кореї

Сподіваємося, що, прочитавши цю інформацію, Ви усвідомили важливість її застосування у догляді і вирішили використовувати. Так як маючи виражену пігментацію, наприклад, не варто сподіватися, що щось інше зможе її відбілити. На жаль, концентрації діючих компонентів в інших засобах недостатньо, щоб упоратися з цим завданням. Тому ретельно вивчайте стан своєї шкіри, звертайтеся в New Skin до наших консультантів і разом ми підберемо для Вас те, що дійсно покаже хороший результат, а не стане черговою бездіяльною баночкою у вашому догляді.

купити сироватку з Кореї на сайті New Skin

To Top