logo

Маска для губ

У нашому магазині представлені найкращі корейські маски для губ, які довели свою ефективність на азіатському та світовому ринку. Весь товар має сертифікати якості та 100% оригінал.
Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

11 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська маска для губ

Косметична індустрія Кореї дарує сучасним дівчатам все більше приголомшливих засобів для догляду за собою. Одним з революційних продуктів нещодавно стала корейська нічна маска для губ. На перший погляд може здатись, що це простий бальзам. Однак жоден звичайний бальзам не здатний на те, на що здатна маска для губ з Кореї.

корейська нічна маска для губ

Можна сміливо сказати, що це справжня потужна артилерія у боротьбі за пухкі, соковиті та зволожені губки. Нічна маска для губ з Кореї ефективно працює, поки ви спите. Вранці можна помітити неймовірне перетворення навіть найсухіших і потрісканих губ. Ефект тримається кілька днів, протягом яких можна забути про лущення, сухість та завітреність.

Маска для губ із Кореї – як нею користуватися?

Корейська маска для губ стане справжнім порятунком для тих, кому не допомагають звичайні гігієнічні помади та бальзами. У холодну пору такий ефективний засіб впорається із серйозним обвітрюванням і залікує потріскану шкіру всього за одну ніч.

Використовувати такий засіб дуже просто:

  • Губки слід ретельно відскрабувати (якщо немає ранок та тріщин) і тільки після цього наносити засіб – так корисні компоненти краще проникнуть у шкіру;
  • За допомогою спеціальної лопаточки нанесіть продукт і залиште на час, рекомендований виробником. Засоби деяких виробників можна не зтирати, але якщо це необхідно за інструкцією, залишок слід зняти серветкою, щоб не допустити втрати вологи;
  • Не варто набирати масу зі баночки пальцем, адже так можна занести бактерії у продукт;
  • Вранці після пробудження та вмивання на губки можна нанести поживний бальзам для закріплення ефекту.

Користь корейської нічної маски для губ

Такий унікальний продукт здатний впоратися із сухістю, добре відновлює водний баланс, ефективно живить та зволожує. Він пом'якшує обвітрену шкіру, запускаючи природні процеси регенерації для повернення губками свіжості та м'якості.

Виробники пропонують великий вибір засобів, що дозволяють не тільки покращити стан губ, але й надати їм пухкості, згладити текстуру, усунути локальні проблеми, наприклад, вертикальні зморшки або тріщини. Завдяки складу, збагаченому безліччю унікальних природних компонентів, корейські маски для губ стимулюють синтез еластину та колагену, заспокоюють шкіру, усувають подразнення, сухість та добре загоюють.

Корейську маску для губ купити за вигідною ціною ви можете вже зараз в інтернет-магазині New Skin.

To Top