logo

Нічні маски для обличчя - 40+

У цьому розділі ми підібрали лише найкращі корейські нічні маски для обличчя, які помітно дають результат. Всі товари 100% оригінал та проходять перевірку на справжність перед надходженням до магазину.
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

8 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейська нічна маска для обличчя

Нічну маску з Кореї можна назвати одним з найпопулярніших косметичних продуктів. І це не дивно, адже за допомогою цього чудового засобу можна швидко упорядкувати шкіру. Поки ви спите, вона інтенсивно працює на благо краси, здоров'я та молодості. Якщо ви ще не пробували цей чудовий продукт, купити корейську нічну маску для обличчя варто вже зараз у магазині косметики New Skin. Тут Ви знайдете великий вибір нічних корейських масок для різних типів шкіри, які зможуть вас здивувати своїм приголомшливим ефектом.

Корейська нічна маска для обличчя

Нічна маска з Кореї – переваги

Що таке нічна корейська маска для обличчя? Це концентрований косметичний продукт, який перед сном наноситься на шкіру. Поки ви відпочиваєте, активна формула проникає у глибокі шари дерми та насичує її корисними речовинами. Чим вона відрізняється від крему? Головна відмінність полягає в підвищеному вмісті корисних активних компонентів, які мають неймовірно сприятливий ефект для вашої шкіри.

Серед головних плюсів на користь того, щоб купити нічну маску для обличчя з Кореї, можна відзначити переваги даного продукту:

  • Широкий спектр дії – засіб добре живить, зволожує, пом'якшує, а також активізує природні процеси регенерації. Залежно від бренду та призначення вони можуть надавати додаткові локальні дії, які ви можете вибирати, спираючись на існуючі проблеми;
  • Миттєвий ефект – всього за одну ніч ваша шкіра зможе помітно покращитись і навіть перетворитися;
  • Правильний час – це наукові докази того, що саме вночі відбувається активний процес відновлення клітин, тому це найкращий час для того, щоб допомогти їй та наситити корисними речовинами.

Особливості складу нічних масок для обличчя корейських

Чому багато дівчат хочуть саме корейську нічну маску купити, а не продукцію інших виробників? Вся справа в ефективних формулах із натуральними складами. Для їх виробництва використовуються дуже корисні натуральні компоненти у високій концентрації, серед яких можна зустріти:

  • Екстракт алое – загоює та заспокоює запалення;
  • Колаген – активізує регенерацію клітин, відновлює водний баланс;
  • Екстракти рослин, ягід та фруктів – насичують вітамінами, глибоко живлять;
  • Равликовий муцин – загоює запалення, підвищує пружність, сприяє омолодженню шкіри;
  • Гіалуронова кислота – глибоко насичує вологою та утримує її всередині;
  • Екстракт меду – підтягує, живить та вирівнює тон.

Якщо використовувати сироватку перед корейською нічною маскою, то корисні компоненти проникнуть глибше та ефект зросте в рази. Також в Україні популярна корейська нічна маска з гарбузом та у трикутнику (у пірамідках). Крім того, часто запитують нічні маски з Кореї, у складі яких присутні вітамінні комплекси, екстракти морських водоростей, центели, маткового молочка, ефірні олії.

Види нічних корейських масок

Незалежно від стану вашого шкірного покриву, ви завжди зможете замовити нічну корейську маску під будь-які потреби шкіри:

  • Зволожуючі – допоможуть усунути сухість та нормалізувати водний баланс;
  • Освітлювальні – сприяють боротьбі з пігментними плямами, ластовинням, а також вирівнюють тон;
  • Антивікові – допомагають уповільнити процеси старіння, активізувати вироблення власного колагену, розгладити дрібні зморшки;
  • Для проблемної шкіри – заспокоюють запальні процеси, мають антибактеріальну дію, усувають сліди постакне;
  • Звужуючі пори - підходять для надмірно жирної шкіри, регулюють вироблення шкірного себуму, зменшують пори.

нічна маска корея

Як правильно користуватися корейською нічною маскою?

Рекомендується наносити продукт за 30-60 хвилин до сну на попередньо очищену та підготовлену шкіру. Перед нанесенням слід використовувати тонік або тонер і протерти обличчя, а також вашу звичну сироватку або серум. Вона запечатає ці продукти, завдяки чому вони проникнуть ще глибше.

Маска корейська нічна, купити яку ви можете в інтернет-магазині New Skin, повинна використовуватися не частіше 2-3 разів на тиждень. Важливо пам'ятати, що це висококонцентрований засіб, і щоб не перестаратися і не перенаживати свою шкіру, слід вдаватися до неї кількість разів на тиждень, що рекомендується виробником.

Після нанесення не потрібно змивати до ранку. Після пробудження можна повертатися до своїх звичних б'юті процедур і насолоджуватися прекрасною бархатистою шкірою. Якщо вас зацікавила корейська нічна маска, купити в Україні оригінальний продукт ви зможете разом із інтернет-магазином New Skin. Ми точно знаємо, що підійде саме Вам, тому сміливо звертайтесь до наших консультантів. Вони з радістю підкажуть, що найкраще замовити.

To Top